Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
judeomasoni jbg
sreten
navijao sam da kosarkaski klub Crvena Zvezda izgubi utakmicu veceras protiv Makabija Tel Aviv, zato sto navijam za Partizan a to su rivalski klubovi
I da ne rušimo tradiciju, kad gubimo šut za tri mora biti ispod 10%.
Ispaljuj projektile!
Skim igrate posle židova
галатасарај кући, па у госте барселони.
S Turcima. Njih bi morali dobiti.
STurcima
http://dostava-plina.net/wp-content/uploads/2012/03/BOCA-ZA-PROPAN-BUTAN.jpg
Nudili su nam se više puta al' jbg opuštno, najmlađa smo i ekipa sa najmanjim budžetom u EL, biće vremena.
R A D O NJ A O D L A Z I
Ma jebem im mamu!
Haha al nas usraše židovi sve ti jebem
nece biti vremena da se ne lazemo. za klasu smo losiji od 5 ekipa u grupi. i mi smo sigurica tim idemo uvek na isto niko nas nece razbiti ali ce svi da nas lome kao real i makabi na kvalitet
i ko je onaj sedi prljavi zidov na klupi makabija? jel to taj tajkun sto ih drzi kakva odvratna jevrejska lobanja mamu mu jebem
Em smo mi usrali jer smo se usrali, em su nas sudije usrale jer smo sirotinja.
Nudili su nam se više puta al' jbg opuštno, najmlađa smo i ekipa sa najmanjim budžetom u EL, biće vremena.
LooooooL a smetalo vam je kad je Dule iznosio takvu CINJENICU? :)
Doduse, Dule je prskao po Jesama a Radonja se naguzio
Elem, nema sad dolazi do izrazaja duzina klupe, tj ove utakmice moraju da dobijaju igraci koji nisu nosioci tima. Kalina lepo povukao, al ostali se samo sklonili.
Wilijamsa iskautirali svi zivi, Bobija poceli da udvajaju i da vam ostavljaju kamenjare na sutu (vidi pod Blazic, a i Kalinic, nego ga vcrs prosralo).
Ipak, mislim da ih bijete kuci, nisu toliko bolji a i vi ste odigrali odbrambeno ocajnu utakmicu..
ko sto je neko reko pre neki dan kalina novi gurovic vec zamisljam kako svrsava po grobarima
Очекивано јбг. Криво ми је само што нам се усеру буквално за минут иако је постојала нека мала нада. Иста прича као Реал. Затворе нам два најбоља играча и одмах теже иде. Блажич очајан. Турке морамо добити следеће недеље. МО РА МО.
ILUMINATI ▲