КК Црвена звезда

1. Thilmo

Еј, али читам коментаре..видећемо после следеће утакмице да ли је ово пад форме. ПАД ФОРМЕ ЈЕБОТЕ, изгубили од Реала и Макабија у гостима.

Ако то нису клинци, онда их стварно треба послати на посматрање.

Ako misliš na mene, ja sam napisao to jer vjerujem da ćemo dobiti Galatasaraj i da će to biti pokazatelj većini koji pljuju igrače i trenere da nije u pitanju pad forme već da su Real i Makabi nivo iznad nas.

Gade mi se ti navijači, i u pravu su ovi preko što ih zovu instant navijači, što poslije svake loše partije pljuju igrače i trenera, navikli da puše 20 godina pa bi da zbog nakupljenog gnijeva sve ide preko noći, pa je njima normalno da se dobije Real ili Makabi u Tel Avivu. FUJJJJJJJJJJJ

2. Nisam mislio na tebe, nisam iskreno ni video sta si napisao. Mislio sam na onih 80% komentara na protalima. Šta su se bre zaneli, izgubiti od Makabija 11 i Reala.7 razlike, gde su obe tekme bile egal, i nađe se neko da pljuje? To mi nije jasno.

Markus očajan šut, 5/16, Bobi manje više ok, s obzirom koliko su ga udvajali.

Nismo mi toliko loše odigrali, odigrali smo koliko su nam oni dozvolili. Jaka su ekipa, uigrana a igraju vrh odbranu.

3. Јаој, Ацо, као да си ти једини експерт овде. Па нормално је да је сензација да изгубимо од било кога у АБА лиги. Олимпију смо добили са 30% снаге. И ко ти каже да ћемо да играмо са Партизаном још 4 утакмице, кад ће они бити 6. на крају. Лолололо

4. http://mondo.rs/a760651/Sport/Kosarka/Zvezda-protiv-Galatasaraja-sa-publikom-Vucic-pusta-Atamana.html

Jbg, dobar prijedor, iako je Ataman ona Vujoševićevska vrsta uvlačiguza navijačima, pa je takva bila i njegova izjava, uredno se izvinio i bilo bi ok da bude na tekmi.

5. Danas do 17-0, rutinski. Jbt, oboril smo rekord po broju gledalaca, oborili po broju uzastopnih pobeda, u dve sezone.

Od ove kreće i obaranje rekorda po broju titula, kontam da Vučić neće sa vlasti barem još 20 godina.

6. *Zato što nam se može.

7. Vučić pušta nekog u zemlju? xD

Kako uopšte Atamanu mogu dati titulu 'persona non grata', postao je konzul? :D

Čoviću je izgleda bitno samo da se piše, makar se i blamirali.

8. Kararamo pink pantere 20 razlike.

9. Miloje će biti silovan i vikaće decoooooo

10. Barselona protiv unikahe šutira 12/15 trojke za tri i po četvrtine, looooool. Usraće nas 25 razlike glat ovakvim trojkama ako ih krene šut. No otom potom, ima do tad dosta. Nego, mnogo dobra košarka, arena1, sad će četvrta četvrtina.

11. Ma kakva Barselona, ako ne dobijemo to RADONJA ODLAZI !!!!!!!1111111111111111111

12. Kakva utakmica jebem ti, pljušte poeni, skoro 160 poena za 3 četvrtine, najbolja košarka ove sezone.
    Mošte misliti kakva tekma kad Marković ima čini mi se 16 poena, Stefan Marković ej.
    Barselona 15/21, unikaha 8/13 za tri.

13. Ovo malo što sam ja gledao imam utisak da gledam NBA

14. HAHAHAHAHAHAH ABRINES JE L' REALNO OVO

15. Kakva utakmica jebote bog, produžetak izborila barselona trojkom abrinesa na 0.1 do kraja.
    Edit: da, definitivno utakmica sezone za sad.

16. Šta se dešava sa onim pojačanjem na četvorci? Po meni je to jedina šansa grobara, jer je Luka loš u odbrani, pritom slabiji i niži od Mačvana, a drugu pravu četvorku (osim Tejića kojeg i ne koristi nemamo). Kalina se sjajno snalazi protiv nekih protivnika, ali Mačvan je jednostavno daleko jači od njega.

17. Deremo glodare sa 20 razlike, opušteno.

18. Nemaju šanse u tri tekme sa nama, laganezi. Najviše njih i priželjkujem da budu četvrti.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.