Hahaha, pročitao sam Dušo, kontam škk?! I ko je diša btw?
Interesantno da uvede Mitrovića na 5. i na njega išao napad koji smo omašili, + su oni imali posle loptu da reše meč. A reakcije Jokića i Kešelja u poslednjim sekundama? Hahah
Jel jebeno realno da covek ne pusta Djenku da igra, nabijem ga na kurac? Pa samo jos dva poJena Radonja burazeru, posle pusti ove nek djuskaju..
Inace, nekako mi se cini da sve ove tekme igramo sa bolom u kurcu, espesli Bobi i Vilijams, mada nas je Vilijams ovim odbranama spasio danas. Verujem da ce njih dvojica dominirati protiv ovih iz top5.
Brat Kešelj nas izgleda pustio. Kalinić zverina, Vilijams čiluje protiv buranije jebaće kada bude trebalo. Sem u Podgorici ne vidim gde bismo drugde mogli da izgubimo do kraja regularnog dela lige.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Пролази кева поред Тв-а а ја гледам текму и каже "Овај Калинић стално игра, само њега помињу" ахахаха
nije loša ekipica ova mega...
tilmo promenio nick i stav da imaju bolji tim looooooool
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=945643#k14981800
Koji je rezultat?
http://www.rezultati.com/utakmica/Y1KHZW2b/#detalji
KARAJ STOČARE!
Дишо, ајмо реално, имају најбољи тим још ако дође плеј биће најскупља екипа у региону. То се не може порећи лоло
Елем, рутински до 17-0.
kurca više da zvezda gubi tesne utakmice
Jedno je Mega drugo je Real.
Hahaha, pročitao sam Dušo, kontam škk?! I ko je diša btw?
Interesantno da uvede Mitrovića na 5. i na njega išao napad koji smo omašili, + su oni imali posle loptu da reše meč. A reakcije Jokića i Kešelja u poslednjim sekundama? Hahah
Радоња наоштрио киту, сад их ређа ко ражњиће..на врху ће бити Паћа!
Jel jebeno realno da covek ne pusta Djenku da igra, nabijem ga na kurac? Pa samo jos dva poJena Radonja burazeru, posle pusti ove nek djuskaju..
Inace, nekako mi se cini da sve ove tekme igramo sa bolom u kurcu, espesli Bobi i Vilijams, mada nas je Vilijams ovim odbranama spasio danas. Verujem da ce njih dvojica dominirati protiv ovih iz top5.
Не видим тај неки виц у асистенцијама код Маркуса, али очекујем прави бум против Галате, што би млади рекли.
Него, Вилијамс је узео онај бонус за Топ16 и то је то, да л га сад боли курац да се озноји?
Додуше вечерас оном украденом лоптом решио текму.
Brat Kešelj nas izgleda pustio. Kalinić zverina, Vilijams čiluje protiv buranije jebaće kada bude trebalo. Sem u Podgorici ne vidim gde bismo drugde mogli da izgubimo do kraja regularnog dela lige.
Kad puštaju u prodaju karte za Galatasarajevo?
U sredu. Tj sutra
Nebeskim kopom pesma sad se ori
Gore na nebu još jedna baklja gori
Viče sa neba naš drugar Jagoda
Bori se Zvezdo k’o nikada do sad!
Sa njime složno peva cela četa
Čuje se pesma sa onoga sveta
Neka se glasno Severom prolama
Naša braća zauvek sa nama!
Oooo nananana
oooo nananana
oooo nananana
Pevajmo glasno – živiš Jagoda!
https://www.youtube.com/watch?v=Tbqtphfe434#t=191
Ekstra tekst, očajno otpevali, ovaj kao da varjačom lupa u sto..a hor zvezdinih momaka zvuči gej, da se ne lažemo.
Ali, ovo nije pravljeno za YT, nema ko se neće naježiti kad ovo zagrmi Arenom!
OOOOO NANANANA JA SE NAJEŽIO!
PEVAJMO GLASNO ŽIVIŠ JAGODA!