КК Црвена звезда

1. Haha pa ovo je jedan od glupljih poteza koje sam video u sportu uopšte

2. Јес овај јеврејски Мута Николић иритантна личност јебо маму своју.

3. Pargo igrao iks, pa pravio faul na šutu za tri na +4, dve sekunde pre kraja.

4. haha paz kad bude x
    Štas igro slepi

Ma samo čiste dvojke... Real, Barsa, CSKA i dodo Milvoki... Jbg

5. Lol koi ste cigani, igrate vcrs a nigde posta vec 18 sati.. Zato kad KKP igra protiv Olimpije napunite 10 strana nase teme #INSTITUCIJA

Sprdam se malo.. Mislim da dobijate veceras, nadam se da vam navijaci nisu toliko maloumni pa da pocnu da gadjaju ili tako nesto jer ce verovatno i za neki malo veci eksces biti prekida tekme jer ce Turci da pobegnu "jer se plase za bezbednost"..

Marjanovic ce veceras da TRPA. A sa druge strane Erceg. Ocekujem da obojica prebace granicu od 14,5.
    Ovde morate da ih ubijete preko centara, ali morate. Erceg je prebrz za Mitra,a ja bih turio Kalinu da ga cuva..

6. nadam se da vam navijaci nisu toliko maloumni

хахаххаха, узми у обзир да је расни отишао, његово присуство у хали аутоматски смањује просечан ику на 42

губимо иначе

7. Sprdam se malo.. Mislim da dobijate veceras, nadam se da vam navijaci nisu toliko maloumni pa da pocnu da gadjaju ili tako nesto jer ce verovatno i za neki malo veci eksces biti prekida tekme jer ce Turci da pobegnu "jer se plase za bezbednost"..

od 20 hiljada ljudi teško da se može izbjeći da bude par maloumnika, po zakonu vjerovatnoće, a posebno što je ovo Srbija i što se igra u posebnim okolnostima.
    Turci su se pripremili izjavama i sva pažnja je prebačena na bezbjenost i ja takođe mislim da će na najmanji mogući incident povući ekipu.

Što se tiče utakmice, mislim da je Galatasaraj jači nego u prvom dijelu sezone i mislim da je kvota 1.3 na Zvezdu precijenjena, biće jako teško.
    Igrali smo već pred pritiskom rezultata ove sezone i to je dobro prošlo, ako ovdje pokažemo karakter i muda, ne bojim se za ostatak sezone, pobjeda mnogo znači i zbog rezultatske i nerezultatske važnosti meča.

8. Pa dobro, može se desiti neki mentoli da bace upaljač ili tako nešto, ali ne verujem da će neko da uleti ili neko grozno sranje da napravi. Neće biti incidenata, siguran sam.

9. Kakvi incidenti kad Ćoki organizuje a Slina obezbeđuje

10. Da l' će da daju u meridianu da se stavi opklada na prekid u drugoj četvrtini? :D

Što kaže hromozom, pretanko je 1.25-1.3 na zvezdu, mada i mene interesuje kako će da igraju pod ovakvim pritiskom, ako izađu lagano, onda nema frke ni za kraj sezone, kad se igraju utakmice za ponovni plasman u EL.

Ja bih odigrao ph1, jer će da probaju da ih slome na startu kako posle ne bi bilo tenzije sa publikom i to.

11. Sto da ti ne daju, bolje da ti ne pricam sta sam sve igrao... :)

12. Nece biti vecih incidenata. Mozda pokoji upaljac sto dzoni kaze. Izdominiracemo ih jako veceras bolje da nisu ni dolazili.

Ocekujem da ce oni probati spanskom metodom-ispadni picka zakuvaj situaciju ali da ce ih kalina sa dve vezane trojke isprskati po turbanima.

13. veceras pada zestoko jebanje turaka ne vidim kako drugacije moze da se zavrsi

14. Ocekujem da ce oni probati spanskom metodom-ispadni picka zakuvaj situaciju ali da ce ih kalina sa dve vezane trojke isprskati po turbanima.

+1

Al posto su navijaci debili, cuj mene rasni, debili onda ocekujem da ce par pavijana da nasedne, pocne da gadja , prikljuci se jos par njih i odmah ce samo o tome da se prica ako ovi ne pobegnu.
    Mada cenim da ce biti milion redara i pandura

15. Verujem da ce se naci dosta normalnih koji imaju muda da ustanu i kazu ako bacis taj upaljac mamu sam ti jebo kao protiv reala

Inace protiv reala su upaljaci uleteli sa centralne tribine donji nivo znaci ne od rasni likova nego od "fensi dzemper i ribu sam poveo" likova...

16. I inace likove iz kopa zabole i za rezultat i sudjenje oni su tu da pijani i drogirani pevaju bez obzira na rezultat a ostali se ucute cim nam neko da trojku

17. Biću prijatno iznenađen ako utakmica prođe bez incidenata, mislim bez većih incidenata.

18. Sto posto doze, makar sto se "hiligana" tice vecinsko misljenje je da ne treba praviti sranje

Ja bih samo voleo da AKO SE VEC PRAVI NEKO SRANJE zbog kojeg ce nas kaznjavati izbacivati drkati i razvlaciti po medijima da to sranje makar ima smisla tipa da im se najebemo majke milosne.

Inace sam protiv bilo kakvog sranja valjda ste skapirali sta hocu da kazem

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.