čuj vjerujem, znam gdje ima. moš uzmeš od prve ruke, al ne manje od 50e jer neće da radi na malo, a i kaže da je tako manja šansa da ga ljudi vide. kada ga ne vide ne mogu znati da postoji, jelte. javi se u pvt, objasnit ću ti pošto vidim da si pogubljen.
90% ekipe nam je u padu forme...Trenutno samo Kalina i Jović daju ono što mogu. Doduše ni Jović nije na maksimumu, a Kalina ne znam ni da l' ima maksimum, lolololo
Dože, a kada nam je neko, osim Bobija i Vilijamsa, bio u formi? Nikad nisi znao ko će da iskoči, Blažič, Lazić, Cirbes..
Problem je što M-Wil ne igra, a to mu dođe 90% ekipe lolo
Ne slažem se, jer ako sve zavisi od jednog igrača onda jebiga!
To me podseća na onu predšampionsku (na Bari mislim) generaciju fudbalera u kojoj je igrao i Piksi, što je činilo pojedinačno gledano sastav mnogo jačim. Problem je bio što se igra previše bazirala na jednom igraču tj. Piksiju, i kada one ne igra (što se srećom nije dešavalo često), to je bilo rasulo. Tim sa njim i bez njega nebo i zemlja. U timu iz sezone 1990/1991 napravljen je idealan balans, te se ničiji pojedinačni izostanak nije tragično odražavao na ekipu.
Tako u finalu, ako se dobro sećam nije igrao Radinović. Možda on zvuči kao nebitan, ali recimo on je bio fizički najspremniji igrač te generacije.
Ne smemo da zavisimo samo od MVila. Kad njemu ne ide, moraju Jović i Đenka da odrade posao na kecu, u tom smislu je najveći problem kada je Luka van forme, jer Radonja nije razigrao Tejića u potrebnoj meri, a nismo doveli drugu alternatiu za Luku. Kalina može to da odradi, ali ne protiv svake četvorke. Doduše kada je prošle godine mogao da se u odbrani kida sa Lovernjom, može i ove sa Mačvanom na primer, ako zatreba.
Доже, проблем је што је Радоња ограничен тренер. То се видело прошле сезоне када на терену није имао креативца на кецу него радника Нелсона.
Ове године га је укењало само тако са Вилијамсом, човек је тренер на терену.
Тако да све ове добре игре више приписујем Вилијамсу него Радоњи.
Сад кад је МВил стао, играмо игру као прошле сезоне, на силу, на индивидуални квалитет.
Ваљда ће Вилијамс да се тргне мало иначе најебасмо лоло
http://www.mozzartsport.com/vesti/covic-libijci-su-krivi-za-papke/94975
majku im jebem gadafijevsku
jesi ti himler ili kostunica?
novi tekst, otvori jebem te hendikepirana.
ништа ново осим да су матори либијци
признајем да сам мислио да је исти
znam da jesi. pomislio si eo ga junoša, daj da ga isprovociram. onda si se opekao i nisi htio da priznaš da sam ja, a ne ti, dakle ja.
мислио сам да је стари текст ово остало што си написао ми говори да си од оних што верују у харп
čuj vjerujem, znam gdje ima. moš uzmeš od prve ruke, al ne manje od 50e jer neće da radi na malo, a i kaže da je tako manja šansa da ga ljudi vide. kada ga ne vide ne mogu znati da postoji, jelte. javi se u pvt, objasnit ću ti pošto vidim da si pogubljen.
ма јок брате све ми је јасно, требало би да чешће едукујеш људе мајке ми
http://redstarfamily.info/2015/01/20/vucevic-zvezda-budi-poseban-osecaj-u-meni-voleo-bih-da-obucem-crveno-beli-dres/
Samo da kažem da će nas Duća opet popišati na kraju sezone.
Aj banujte ovog smorčinu Himlera, dok mu ne zarastu rane od lobotomije.
Nema šanse Mrljo, prvi put obrisaćemo pod sa njima. :)
kako te nije sramota volino zlatiborska da tražiš nekome ban?
90% ekipe nam je u padu forme...Trenutno samo Kalina i Jović daju ono što mogu. Doduše ni Jović nije na maksimumu, a Kalina ne znam ni da l' ima maksimum, lolololo
Dože, a kada nam je neko, osim Bobija i Vilijamsa, bio u formi? Nikad nisi znao ko će da iskoči, Blažič, Lazić, Cirbes..
Problem je što M-Wil ne igra, a to mu dođe 90% ekipe lolo
Ne slažem se, jer ako sve zavisi od jednog igrača onda jebiga!
To me podseća na onu predšampionsku (na Bari mislim) generaciju fudbalera u kojoj je igrao i Piksi, što je činilo pojedinačno gledano sastav mnogo jačim. Problem je bio što se igra previše bazirala na jednom igraču tj. Piksiju, i kada one ne igra (što se srećom nije dešavalo često), to je bilo rasulo. Tim sa njim i bez njega nebo i zemlja. U timu iz sezone 1990/1991 napravljen je idealan balans, te se ničiji pojedinačni izostanak nije tragično odražavao na ekipu.
Tako u finalu, ako se dobro sećam nije igrao Radinović. Možda on zvuči kao nebitan, ali recimo on je bio fizički najspremniji igrač te generacije.
Ne smemo da zavisimo samo od MVila. Kad njemu ne ide, moraju Jović i Đenka da odrade posao na kecu, u tom smislu je najveći problem kada je Luka van forme, jer Radonja nije razigrao Tejića u potrebnoj meri, a nismo doveli drugu alternatiu za Luku. Kalina može to da odradi, ali ne protiv svake četvorke. Doduše kada je prošle godine mogao da se u odbrani kida sa Lovernjom, može i ove sa Mačvanom na primer, ako zatreba.
Znao sam da je sa obronaka tako neke vukojebine
Доже, проблем је што је Радоња ограничен тренер. То се видело прошле сезоне када на терену није имао креативца на кецу него радника Нелсона.
Ове године га је укењало само тако са Вилијамсом, човек је тренер на терену.
Тако да све ове добре игре више приписујем Вилијамсу него Радоњи.
Сад кад је МВил стао, играмо игру као прошле сезоне, на силу, на индивидуални квалитет.
Ваљда ће Вилијамс да се тргне мало иначе најебасмо лоло
Radonja je 30% bolji trener ove, nego prošle godine. Ovim tempom za koju godinu imamo Grega Popoviča... :)
Ocete da vam pokazem skrin sot sta mi ortak poslao u sms-u sa tekme protiv zadra. Sedeo iza klupe pa cuo sve ? :D