КК Црвена звезда

1. Naravno da oćemo. Samo zamrači Ime ortaka

2. Oćeš li Gaz? Moram do grada ići.

3. Axaxaxax, profesionalno! Nemaš ti tu šta.

4. хаххаха Радоња је бооооог

5. Gazi, ti što sede iza klupe su obično najspominjaniji. #odpesicaisavelesicapanaovamo

6. радоња је расни међу тренерима, не служи курцу и само прави штету а опет га људи готиве јер је онако смешно малоуман и некад нешто убоде да их задовољи

7. Sjebo sam se kad sam vidio Gazimudov mejl, još sam ga uzeo kao zajebanciju i dotuko me. Normalno da ćemo ispušiti od paće, sve sam više ubijeđen u to. Doduše nisam gledao protiv zadra ali oni i nisu neki pokazatelj. Ušli smo u prepoznatljivu forumu za drugi dio sezone. Pred toga paćo uvijek igra najbolje na kraju i imaju za dvije klase jačeg trenera, mimo ovog što je Gazimuddan postavio. Jedina nada je MVil da se probudi (ili da mu dadnu lovu) i da ne bude više Mbođ. Ostali bez muda, dok je malo veći pritisak, skupe se jajca i zdravo, svaka čast na dobroj volji ali nemaju nam igrači muda. Bore se oni, imaju želju, i sve to stoji, ali ja lično bih posljednji šut dao Vilijamsu ako se digne ili bih bacio loptu u aut, isto se svede, nema to ko pogoditi. Ako nekim čudom ne nakrešemo partizan 20 razlike, nemamo šta tražiti.

I što sam primjetio, u derbijima, poslije svakog tajmauta radonjinog ljudi nam naprave seriju 7,8 :0. Nemoj ga radonja zvati u plej ofu pa šta bude

8. Koliki vam je kompleks Partizan u košarci navukao, pa to je strašno.

Jebemo Barsu sutra, Radonja opet postaje trenerski mag, svi će da pričaju da ćemo da jebemo Aba ligu i KLS do sl. poraza, TO SU TI NAVIJACHI!~~
    Al' da jebemo Barsu, jebemo.

i naravno zapamtite ovaj post.

9. ај не сери будало

10. Napuši se kurčine debilčino maloumna.

11. воооу, дет ескалејтед квикли

12. ti si bas fanatik

13. Klanje na Galatasaraj-Alba 5 min do kraja 58-58, Turci bez Aroja.

14. ~ Alba dobila, to nam odgovara, za korak smo bliži top 8 ! Bravo Njemačka ! ~

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.