КК Црвена звезда

1. Alba dobila, to nam odgovara, za korak smo bliži top 8

Na kurcu te nosam

2. Najjače je to što kao kontamo šta nam odgovara, a imamo 0:3 da ne kažem biće 0:4 koliko večeras. Isti smo kao Paća prošle godine. Galatu smo morali da dobijemo kod kuće. Nema bre ništa od top8 ove godine.
    Srećom ja sam kurton od prognozera! lolololo

3. Gazi, kaži mi da troluješ to za Radonju.

4. Ne trolujem, ono mi dobar ortak poslao. Inace, raskantoprcice vas Barca.

5. Što je najgore, i neće. Iako mogu, ni oni nisu kakvi bi mogli biti. Još ova dvojica povređena. Mada, nije da ne mogu da nas rašrafe.

6. Objektivno nemamo ni promil šanse, ali 'ajde!
    Gledam juče u sećanjima...dobismo šampionsku ekipu Jugoplastike u drugoj tekmi finala plejofa sa onom poluekipom, čak je i Rastko Cvetković igrao i to sasvim solidno...pa kada smo to mogli tada jbg, onda možemo i Barsu danas.

7. Blažič 7.5 + poklon, ako ga krene šut prelazi lagano, a ako ne krene Radonja će se pobrinuti da bude u igri i šutira nekih 4/36 lolol

8. Evo protiv Zadra ga je krenuo šut dao prva dva šuta za 3, posle do kraja 3-0...još jednom nije smeo da je šutne kad je bio sam. Od toga najviše pizdim. Doduše Danguba je skloniji takvom ponašanju. Pa jebem mu mater profesionalac si, kada si sam šutni svaku, pogotovo kada te potcenjivački puštaju!

9. Nadam se da Barsa neće da nam se usere u ćivot večeras.

10. Neće nas posrati Barsa večeras, koji vam je. Dobiće nas (verovatno), ali neće nas ošinuti 20+ razlike. ZAPAMTITE OVAJ POST

11. ili će da nas jebu vrlo jako ili ćemo mi njih da dobijemo vrlo blago 2 razlike

12. Oko 10-15 razlike za njih.

13. Ja tipojen na 7-9 poena za barsu
    Koliki je hendikep nisam ni gledo kladionice

14. Ili će nas unakaziti, ili ćemo ih mi jebati, ali malo.

15. Ja kontam da će nas dobiti tipa 72:65. Jbg.

16. 10.5 hendikep. Sve ispod 15 je uspeh.

17. Jel se sećate šta sam reko za efes onomad kad ste mogli da birate grupu.Evo dere ih njižni 18 razlike lolo glupi turci

18. Novigod je ozbiljna ekipa, drali bi i nas isto.

Ma nama je uspeh top 16, nemamo šanse za top 8.

Neka iskoriste te ultra jake tekme da uigravaju tim za ABA ligu.

Mojne Radonja da ih maltretira da igraju na vrhuncu, da bi posle mogli reći da smo se nosili sa velikanima. Uigravaj ekipu i osvoji ABA ligu, a u top 16 gubi koliko hoćeš! Ovo pišem zato što znam da Radonja prati ovu temu.

19. Thilmo
    10.5 hendikep. Sve ispod 15 je uspeh.

Lol, samo pobeda je uspeh. Al to je valjda taj mentalitet koji odvaja sampione od onih koji to nisu i nikad nece biti

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.