U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Да, сад Курајбер вози ауто у чијем гепеку су судије које Газимудо штипка за гузу.
jel ova tema još nije preimenovana u KK FMP?
Ко је писао те тимове, не могу да верујем да је изоставио ову људску и играчку величину:
http://www.novosti.rs/upload/images/2011/01/3001/sp-majls.jpg
#IzaberFMP jer nismo moralni gmizavci.
Boktejebo, koliko puta će da kruži ova priča...
A taj Drča, je l' vam igrao 15 sezona?
Ниђе везе.
Него...
- Да бих вам одговорио на то, морао бих да коментаришем Партизан, а то нећу да радим. Само ћу рећи да клуб и претходне и претпрошле сезоне стекао доста искуства о ситуацији када се играју неки одлучујући мечеви или финалне утакмице. И то искуство сигурно нећемо заборавити до тренутка кад такви мечеви опет дођу на ред.
http://redstarbelgrade.info/rsb/intervju/7422-rsb-intervju-milos-ninkovic-1.html
Не бих улазио у бесконачне расправе око пара, али будите довољно коректни да кад помињете повлачење екипе не заборавите 2006. кад сте напустили терен после инцидента који сте сами направили.
SPS se polako revitalizuje politički, pruža podršku Koštunovoj manjinskoj vladi, dobija deo javnih preduzeća.
Partizan vezuje dve 2-12 sezone ali 2006/2007. uspeva da prebrodi prvu fazu Evrolige, pošto se i SPS ponovo razigrao sa državnim parama, i ušao u priču. 2008 igra četvrtfinale.
http://i.imgur.com/kDlNRQp.png
Pozdravi Drleta ili već ko ti diktira to što pišeš.
Lol SPS se zahuktava, sve pare Partizanu a Zvezdi od sponzorstava samo 2.7 miliona.
EDIT: Odmah da kažem, nisu ovo tabele likova poput Ćilma sa raznoraznih portala nego UPPR. Uzmite pročitajte, to je ipak o klubu za koji navijate
Jel ti to Dule Viteljda popunjavao tabele?
Ćoki legenda popunjavao brt
Не знам јел има нешто нетачно у односу резултати/власт у овоме написаном?
Јел имаш табелу ККП за исти период, па да буде колико-толико твој пост легитиман?
ЕДИТ: Нико ми не диктира, све је јасно објашњено, само мораш да прочиташ јбг.
Колико ја видим из ових Млатиних табела, више сте пара добијали од спонзора 2006/7 него сад.
Да, зато смо тако сјајно и прошли, ал нека, да видимо њихову табелу.
Питајте Дулета, он је у "Утисак недеље" донео чланак из Курира као доказ.
Nemam, jbg, mi nismo transparentni. Ko nam kriv što mi namemamo UPPR.
A jel imaš ti našu tabelu da potvrdiš to?
Ako nemaš daj neki tekst sa RSB-a, oni su do jaja analizirali to.
Па добро то је моје питање само, зашто нисте транспарентни ако сте већ сиромашнији? Зар не иде вама у прилог да покажете папире?
Mnogo bi nam išlo u prilog, možda bi se onda Vučić sažalio i dozvolio Telekomu da uplati koju ratu.
Добро, ај да не будемо сад саркастични и лол, питам озбиљно, зашто нисте транспарентни?
Мислим капирам да немош да даш рационалан одговор, ал сматарам те за човека који је дошао нешто паметно да каже а да не буде пакао југа или тако неки дауновац, па ми реци по твом мишљењу зашто кријете све?
Ово сам прескочио. Лафајет није ни играо у Бостону (или је играо једну утакмицу). После Партизана је отишао у неки израелски клуб из средине табеле. А Дулу је једино могао да не одговара да је отишао у ЦСКА, пошто Дуле тад није био у Партизану.
Ja samo da kazem da cemo jebati zalgirisoa.