КК Црвена звезда

1. Да, сад Курајбер вози ауто у чијем гепеку су судије које Газимудо штипка за гузу.

2. jel ova tema još nije preimenovana u KK FMP?

3. Ко је писао те тимове, не могу да верујем да је изоставио ову људску и играчку величину:
    http://www.novosti.rs/upload/images/2011/01/3001/sp-majls.jpg

4. #IzaberFMP jer nismo moralni gmizavci.

5. Boktejebo, koliko puta će da kruži ova priča...

6. A taj Drča, je l' vam igrao 15 sezona?

7. A taj Drča, je l' vam igrao 15 sezona?

Ниђе везе.

Него...

Били смо сведоци тога да је у финалној серији домаћег првенства прошле сезоне било свега осим кошарке, а из супротног табора се опет прави таква атмосфера. Да ли постоји могућност да се клуб одупре стварању таквог потпуно неспортског амбијента?

- Да бих вам одговорио на то, морао бих да коментаришем Партизан, а то нећу да радим. Само ћу рећи да клуб и претходне и претпрошле сезоне стекао доста искуства о ситуацији када се играју неки одлучујући мечеви или финалне утакмице. И то искуство сигурно нећемо заборавити до тренутка кад такви мечеви опет дођу на ред.

http://redstarbelgrade.info/rsb/intervju/7422-rsb-intervju-milos-ninkovic-1.html

8. Не бих улазио у бесконачне расправе око пара, али будите довољно коректни да кад помињете повлачење екипе не заборавите 2006. кад сте напустили терен после инцидента који сте сами направили.

9. 2004-2008

SPS se polako revitalizuje politički, pruža podršku Koštunovoj manjinskoj vladi, dobija deo javnih preduzeća.

Partizan vezuje dve 2-12 sezone ali 2006/2007. uspeva da prebrodi prvu fazu Evrolige, pošto se i SPS ponovo razigrao sa državnim parama, i ušao u priču. 2008 igra četvrtfinale.

http://i.imgur.com/kDlNRQp.png

Pozdravi Drleta ili već ko ti diktira to što pišeš.
    Lol SPS se zahuktava, sve pare Partizanu a Zvezdi od sponzorstava samo 2.7 miliona.

EDIT: Odmah da kažem, nisu ovo tabele likova poput Ćilma sa raznoraznih portala nego UPPR. Uzmite pročitajte, to je ipak o klubu za koji navijate

10. Jel ti to Dule Viteljda popunjavao tabele?

11. Ćoki legenda popunjavao brt

12. Не знам јел има нешто нетачно у односу резултати/власт у овоме написаном?

Јел имаш табелу ККП за исти период, па да буде колико-толико твој пост легитиман?

ЕДИТ: Нико ми не диктира, све је јасно објашњено, само мораш да прочиташ јбг.

13. Колико ја видим из ових Млатиних табела, више сте пара добијали од спонзора 2006/7 него сад.

14. Да, зато смо тако сјајно и прошли, ал нека, да видимо њихову табелу.

Питајте Дулета, он је у "Утисак недеље" донео чланак из Курира као доказ.

15. Nemam, jbg, mi nismo transparentni. Ko nam kriv što mi namemamo UPPR.
    A jel imaš ti našu tabelu da potvrdiš to?
    Ako nemaš daj neki tekst sa RSB-a, oni su do jaja analizirali to.

16. Па добро то је моје питање само, зашто нисте транспарентни ако сте већ сиромашнији? Зар не иде вама у прилог да покажете папире?

17. Mnogo bi nam išlo u prilog, možda bi se onda Vučić sažalio i dozvolio Telekomu da uplati koju ratu.

18. Добро, ај да не будемо сад саркастични и лол, питам озбиљно, зашто нисте транспарентни?

Мислим капирам да немош да даш рационалан одговор, ал сматарам те за човека који је дошао нешто паметно да каже а да не буде пакао југа или тако неки дауновац, па ми реци по твом мишљењу зашто кријете све?

19. Едит: Радо ћу те подсетити и да сте довели Лафајета 2010е коме је претходни клуб био Бостон, ал јеби га, није одговорао Дулу.

Ово сам прескочио. Лафајет није ни играо у Бостону (или је играо једну утакмицу). После Партизана је отишао у неки израелски клуб из средине табеле. А Дулу је једино могао да не одговара да је отишао у ЦСКА, пошто Дуле тад није био у Партизану.

20. Ja samo da kazem da cemo jebati zalgirisoa.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.