Prijava

ДАЈТЕ ЖАЛГИРИСУ РЕАЛ ДА СЕ ИГРАЈУ, ИГРАЈУ, ИГРАЈУУУУУУУ

E tako. Sad je muka sto i zalgiris ima velike sanse za top8 pa ce protiv nas biti nalozeni do maksimuma

Ma imaju kurac sanse. Debilni ribari su to. Ispusice u sledecem kolu.

Глупо је што се сад опет оптрећеујемо четвртфиналом. Боље размишљати корак по корак. Свака нова победа нам је битна због УЛЕБ-овог коефицијента, а за пласман у четвртфинале баш би морале да се поклопе многе ствари на које не можемо да утичемо.

U sledecem kolu je njima realno da izgube od makabija u gostima, real tuce pao, a igraju alba i galatasaraj i alba bi to trebalo da dobije kod kuce...

Pao je onda na skoru 5:6, alba takodje, zalgiris na 4:7 a mi ako pobedimo barsu 4:7 lolo tako da ako pobedimo barsu posle sami resavamo svoju sudbinu sto bi istaknuti sportisti rekli jer igramo sa svim direktnim konkurentima

Dok mi slavimo zbog uspeha u Evroligi komšije raspravljaju o finansijama lololo

Inace kada bi se fantazija ostvarivala pa da dobijemo mi, makabi, real i galatasaraj pa da se userem u gace od srece

Глупо је што се сад опет оптрећеујемо четвртфиналом. Боље размишљати корак по корак. Свака нова победа нам је битна због УЛЕБ-овог коефицијента, а за пласман у четвртфинале баш би морале да се поклопе многе ствари на које не можемо да утичемо.

zvuči razumno, a to ne volim kad se radi o zvezdi
dakle
DAJTE REAL DA SE IGRAMO, IGRAMOOOOOOOOOOO

JA SAM REKAO PRE SKORO POLA GODINE OVO:
KUP
LIGA
ABA
F4
Skoro pola smo ostvarili!

Fendere, nije bas tako. treba nam jos samo jedan poraz panatinaikosa brate a igraju sa realom sledece kolo. Znaci ostali rezultati nas ne interesuju toliko-samo da pobedimo sve 4 do kraja i cao.

Ali nisam ni ja u fazonu opterecivanja tj nisam ni bio, zadovoljan sam bio samim prolaskom u top16 jer je bolji rezultat u odnosu na proslu godinu i jedan od klupskih ciljeva.

Pseto očeš da mi ga88 poizdodiruješ?

Rasni
Dok mi slavimo zbog uspeha

koji uspeh buraz predzadnji ste lololo

Свака нова победа нам је битна због УЛЕБ-овог коефицијента

cemu sluzi taj koeficijent, nisam primetio da nesto znaci kad su srpski klubovi u pitanju.

Па нпр. прошле године је Звезда била у четвртом, а Партизан у петом шеширу, иако је Звезда у сезони пре те играла Еврокуп, а ви Евролигу.

Ma ko jebe sledecu sezonu mozda se odmrznemo do tad. Sad je bitno da poderemo.

hahaah koeficijent jebeni xD

JA SAM REKAO PRE SKORO POLA GODINE OVO:
KUP
LIGA
ABA
F4
Skoro pola smo ostvarili!

Па пошто за све ове године Каизен једино послушао и прихватио твој предлог на Вукајлији, а да га је чак и за модераторе болео курац, почећу да верујем имаш везе и у УЛЕБ-у. Лололо

Rasni je mlad decko koga ne krasi bas neka nasledna inteligencija, ali ne razumem ostatak forumasa, vecinom iskusnih napacenih dusa kada govorimo o nekada Zvezdi, a sada FMP-u. Vi zaista jeste socioloski fenomen.

Zar do sada niste naucili da se ne primate pa dobijete preko dupeta na kraju sezone. Toliko godina razocarenja i opet isto ponasanje. Mislim da je latentni mazohizam u pitanju. E Dulo, sta napravi vecini nesrecnice.