КК Црвена звезда

1. Interesuje me ovo, nevezano za sve ostalo.
    Red Star ili Crvena Zvezda? Zašto je Red Star u Evroligi? Ko to smisli?

2. Makaronac, da li si ijednu utakmicu Zvezde gledao u EL? Uđi na sajt EL i vidi šta tamo piše leba ti.

3. a mene interesuje kako je Ajfon podneo casove ljubavi u svlacionici, sta kaze, ima li to idje?

4. Ma jesam, pratim sa jaranima, nego gledam neke vaše parole na tribinama i sajtovima sa "RED STAR", pa me zaintrigira koji je to intelekt smislio. Čudi me da nisu napisali RED STAR WHITETOWN.

5. Jesi čuo npr. za RED STAR SHOP? RED CAFFE, i tome slično? Ko kad bi rekao, hah što se ovi zovu Delije umesto navijači Crvene zvezde. To je to, šta tripuješ.

I to za whitetown što si dodao, pa nije ovo Nju Nau, majku mu.

6. RED STAR VAS JEBE U ČMAR! opaaa

7. Lične imenice se u globalu ne prevode već se prilagode. Kao Beograd-Belgrade. Tako svi toponimi.
    Pa mi ovo smiješno, kao što je i svakome ko se bar malo razumije. Zato i pitam, ko to sve smisli, da mu dam medalju. Isto tako i mi ne prevodimo njihove nazive, recimo Manchester City=Mančester grad.

Niste neki predmet, pa da prevode naziv na svoje jezike.

Ne date reći ništa na vas, ih kakvi ste ccc. Ne može čovjek normalno ni porazgovarati.

8. Није ссс него је сссс

9. Ono okači mačku o rep.

10. LEBA TI DA SE NE PREVODE? Jao, ja greškom šaljem neke tekstove u inostranstvo, na engleskom, i stalno selo Smrdić zovem Stinky, zna li neko kako da poništim poslate mejlove? :(((((

Eto, ti se razumeš, razumeš li da sereš? Čuj smeta ti što na majici koju Čović uvalja klincima za 1 500 dinara piše Red Energy? Daj makaronac što se proseravaš džabe?

I posle će biti da te napušavam, al ne, nego si se uhvatio za neke skroz nebitne gluposti. Kontam da si prof. srpskog, ili slično, pa ajde da pokažem kako znam, al nepotrebno je to skroz. Što bi neki rekli "koga boli kurac".

11. vucicupederu postavi opet, zatrpali ti djubari post

12. Sve mi diraj, Zvezdu mi ne diraj.
    A Dionisijo? Normalno pitao, odmah drvlje i kamenje.

13. Daleko od toga, prečesto sam pljujem Zvezdu da bi to bilo tačno, nego mračiš s nečim totalno nebitnim.

14. Ovo je od sad vasa svetinja
    http://www.eurocupbasketball.com/

Тачно. Ту ће вас Вујошевић водити. Ципирипи Куп БУДУЋНОСТ Партизана на дужи временски период. Ја стварно не знам на основу чега ви градите оптимизам? Имате 2 и по просечна играча (Павловић и Мачван, то је 2 х 3/4, дакле, један и по, и Акојон и Милосављевић то је 2 пута по пола играча, дакле, један цео), наспрам две наше петорке од којих је и друга јача од ваше прве. Како мислите да нас победите, кад не можете ни на кош да шутнете?

15. U tome je draz Fendere. Zato smo mi osvojili vise titula nego vasa dva (za sad) kluba zajedno.
    I samo da ovaj post ujedno zapamtite, da ne bude posle da smo imali jacu ekipu a Dulo spinuje i namerno vas pravi velikim favoritima

16. Imate trenera svinju i igrača konja. Neće na dobro da izadje po vas.

17. Kako ste se borili da nas izbegnete.

18. Pa pobedili smo vas sa lignjom u timu, to cak nema ni noge looooooooooool

19. Jeste rasni tolko smo se borili da 3 minuta nismo ni pogledali na koš a u sitvaciji kad nam treba brza trojka 13 sekundi pre kraja mi ubacujemo daloa lololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.