КК Црвена звезда

1. Panteri, jel mozete spavati? Aj iskreno, jeste navijali za Partizan? Ahahaaahahahaahaa

2. Smijesno zato sto je istinito

3. KAKO ĆEMO DA IH ISPIŠAMO HEHEHEHE
    INDIJA PAKISTAN!

4. Jedva cekam sledecu sezonu i da slusam novu kuknjavu debelog. I uzdizanje protivnika u Cipiripi kupu.

5. Sad je drugacije jer je ovo evropska Zvezda. Sad je drugacije jer je Sagadin trener. Sad je drugacije jer Dulo nije tu. Sad je drugacije jer imamo Pesica. Kako ce Rakocevic da vas usere. Sad je drugacije jer je tu Vilijams.

Vas nicim osnovani optimizam me iznova i iznova odusevljava.

6. joj gde je kurajber kurcem da ga poslužim

7. Партизан нас може једино да добије службеним резултатом, тј. ако не изађемо на терен.

8. Kako će debeli da plače!

9. Da, bas je dosadno bez Dzonija i njegovih Paint montaza... Sta je sa njim?

10. ZNAČI ČVARKE IMA DA NAPRAVIMO OD DEBELOG!

11. Djonija oterala bagra.

12. Ovo cigansko kurcenje ko kad mali klinjo ide kroz mrak i govori naglas
    JA SE NE PLASIM, NE MOZE MI NIKO NISTA
    JA SE NE PLASIM, NE MOZE MI NIKO NISTA
    JA SE NE PLASIM JA SAM GAZDA OVDE
    JA SE NE PLASIM JA SAM GAZDA OVDE

a onda udje ukucu i pogleda ga pola familije i djed onako eksira rakiju i kaze

CERO OVAJ TVOJ IDIOT OPET DOSO USRAN OD KOMSIJE

13. dobro brate skapirali smo da je sve ovo bilo deo vaseg mastermajnd plana, ne morate bas toliko da spemujete forum trokirace www.vukajlija.com ;(

14. Otvarajte odma sad temu za prepucavanja!

15. Znaci, onu drugu temu treba provetriti dobro jer smrdi vise nego WC u vozu koji upravo pristize u Bar.

16. http://s3.postimg.org/gef85ivoj/sportal.jpg

Novinari znaju, samo panteri ne znaju. Ustvari znaju i oni, samo se hrabre.

17. Znaci, onu drugu temu treba provetriti dobro jer smrdi vise nego WC u vozu koji upravo pristize u Bar.

A i u Podgorici je bilo "šuk šuk ide vooz"...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.