КК Црвена звезда

1. Ма разумем ја све то, и та драж дербија, али Дало није Богдан. Лололо

2. U istom danu ste ispušili i evroligu i izgubili titulu u fudbalu.

3. Ма разумем ја све то, и та драж дербија, али Дало није Богдан. Лололо

Čekaj,čekaj.Kad mu bude reko dule "gađaj semafor" neće promašivati ni sa pola

4. Ако крене Дало да погађа са пола, ми пуштамо Јовића да издоминира са шутевима из нашег рекета.

5. Igraće se 4 utakmice. Mi dobijamo prvu. Vi drugu. i mi vas popišamo na kraju.

6. Какве четири утакмице? Немамо времена за умарање. Само 3:0 за нас и у финалу исто.
    Него м и морамо да освојимо и АБА Лигу и домаће првенство за сваки случај јер не зна се шта ће бити са Евролигом и односима ФИБА - УЛЕБ. Може се десити да се АБА Лига стварно не признаје од следеће сезоне, па за сваки случај морамо да узмемо и домаћу лигу.

7. zvezda jebe patlidzan, cedevita jebe buducnos,
    cedevita jebe zvezdu i osvaja.

potpisujem da ce vako biti.

8. Priznaju još ovu sezonu fendere

9. I Kosovo su odavno priznali pa ne igra. Osvajamo i domaću.

10. Neće sigurno Fiba priznavati Abu od sledeće sezone, al to će ti uticati kao što utiče to što je sada priznaje. Ništa. EL je ULEB-ova. A ona klubove jedino interesuje.

11. Битно је где играју најјачи европски клубови. Како сам разумео ФИБА ће санкционисати савезе забраном учешћа репрезентацијама на великим такмичењима, ако клубови наставе да играју УЛЕБ-ову Евролигу. Не знам само како мисле да нпр. Шпаацима забране да играју на светским и европским превенстима и на ОИ, ако Реал и Барслеона одлуче да играју УЛЕБ-ову Евролигу? Или како могу да забране играчима тих клубова да наступају за своје репрезентације? Нека ме неки правник исправи, али не постоји ниједан правни основ за то. УЛЕБ ће то моћи да обори лагано на Међународном спортском суду у Лозани.

12. ma jedu govna ovi iz fiba, kontaju da ih niko ne jebe ni 3 posto vise.
    Ja se samo nadam da ce nasi klubovi nastaviti igrati u aba ligi i EL a repka na sampionatima, mada su za to izgleda male sanse.

13. Где ли је сад Трућ да види гробарско просеравање на њиховој теми. Кад су мене прозивали за позивање на убиство, тј. пребијање Гробара и Вујошевића, тад су прозивке биле на месту, још ме Трућ терао да се свима извињавам. А сад кад сви позивају на убиство Вучића, Човића то није исто. Какво лицмерје! Тако и у фудбалу. Куповали титуле од 2007. године, а паре са Косова за које оптужују Човића су Тадић, Динкић и Дачић, гурали у Партизан, а сад хистершу због једне Звездине титуле прошле године. Кад су отимани играчи Звезди, ФМП-у и Хемофарму, кад су се гепековале судије, груале државне, а и Додикове паре у Партизан, то је било у реду, а сад убиј Човића и Вучића јер Партизан није први.

Повлачим извињење док не освојимо све. Кад могу Газимудо, Џери, Млаотни и остали да хистеришу и позивају на вешање, онда могу и ја повучем извињење.

14. jao fendere al si naivan pa vucicpeder je trucov dupli ti mislis da je sve slucajno

15. Зар није Џеријев дупли?

16. eto vidis da si naivan nisi pratio temu dakle filmovi sve bi ti bilo jasno

17. Кад могу Газимудо, Џери, Млаотни и остали да хистеришу и позивају на вешање, онда могу и ја повучем извињење.

Šta me uzimaš u usta, govedo jedno. Nađi post gde ja to pozivam na vešanje.

18. Šta me uzimaš u usta, govedo jedno.

Коме ти говедо, говнару?! Одбиј са ове теме!
    Што си напао Дионизија на теми кад вас је прозивао за вешање?
    Ти ћеш мени да кажеш говедо, а ричете као волови цело вече на оној вашој теми. Дође Дионизио и лепо вас пита у вези вешања, а ти изиграваш дрвеног адвоката и браниш своје.

19. Alo bre, nemoj da te nađem po IP adresi. Rekao sam dečku da generalno smara na temi jer pokušava da u svakoj čorbi bude mirođija, nikoga ja nisam branio niti spomenuo vešanje. Očekujem izvinjenje s tvoje strane.

20. Одјеби! Ето, ти извињење. Ниси поменуо вешање, али си подржао своје саборце. Боли ме курац да ли Вучићупедеру Трућов или Џеријев дупли, цело вече се спомиње и опрадава позив на вешање Вучића и Човића, вас петорица-шесторица, пишете малтене научне радове о томе зашто је то неопходно урадити, а мене овде Трућ зајебава годину због позива на пребијење (не убијање) Вујошевића и Гробара. А сад иди и тражи ме преко ИП адресе.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.