U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nalupa nam vranes tri rampe za manje od minut
Gm brate podgrej na drugi nacin nesto tipa karacemo vas u dupe komsinice ili tako nesto od ove covic spike mi se iskreno kenja vise
Posto vec godinama nikako ne shvatate sta opozicija i manjina u Srbiji zeli reci, da vam pojasnim par recenica...
Niko nije malouman pa da se pita sta Covic i Terzic rade u KK Telekom i FK Zvezda. Klubovi su imali novcanih problema, potpuno je jasno da neces na celo dovoditi majke Tereze , vec dovodis muljatore koji su sposobni da nekoga zajebu i spasu situaciju. Procitaj malo po temi FK Zvezda, sem regularnih podjebavanja neces videti nikakvu ogorcenost od strane grobara. FK Zvezda je veliki klub sa ogromnim brojem navijaca, Partizanov arhirival i svaki pravi grobar zeli da bude spasena.
Problem i sva ova nesreca i mrznja je nastala zbog nacina na koji je odigrana igra u KK Zvezda Telekom (FMP). Ispravite me ako gresim, ali moje uverenje je da se KK Telekom finansira bez ikakvih zasluga, to jest pravno-formalno kao privatni klub, dok je Partizan potpuno skrajnut i potcenjen i pored rezultata koje je pravio.
Koliko ste samo drzavnih para sjebali u fudbalu, ali ponavljam, sem svakodnevne zajebancije niko nije psovao i vredjao Dzajica, Lukica, Dan Tanu, koga vec sve... Zato sto je velikan, clan SD Zvezda i drzavni klub sa armijom navijaca. Ko je bre FMP, uzeo ime, kupio vodje delija i ajde trosi kolko ti dusa hoce.
E to je problem, protiv toga lajem i lajacu. Nadjite ovako nesto na temi FK Zvezda. Nema sanse. Ali ovo je pranje para, nekorektno i seljacki. Za to ce neko kad tad odgovarati. Samo polako.
Dobro brate zovi covica telefonom dahci mu u slusalicu i psuj vesnu ne smaraj nas ovde
lepo, tradicijonalno, čija mama kurva, tata peder i to...
MI SMO BRAĆA DRUGIH BOJA, A VI DUGINIH
opa braćo
Pseto, slobodno procitaj moj post, nisam koristio nikakve nerazumljive reci.
* Arhirival - veciti, stari, najveci protivnik.
vidi lepi kad budes teo da se odmeravas sa mnom po pitanju intelekta ili skolovanja ili sta god slobodno se javi pa cemo smisliti neki nacin da vidimo cija internet kara je veca
Do tada-post sam ti procitao i savrseno mi zvizde jaja za sve sto si napisao pa kapiram da mozes coravog da pozoves ili posaljes dopis premijeru
Elem, ti si druze napravio dupli nalog da bi "trolovao" i "prozivao" nekoga na nekom forumu da li mislis da iko na tvoju pojavu gleda bez da mu se ne prijedu govna?
I da, rece skoro da nece dugo biti branka lazica i da ste nam to vratili za gagica hahahaha evo branko upravo odigrao utakmicu sta ste mu to tacno uradili?
Јебо вас пас гробарски, сјашите више.
Јел гледао неко уопште утакмицу, како смо играли?
Igrali smo sa pola gasa malo stisli pred kraj kad je bila frka
sut nam radio fino
Next pliz
Biće sam zašto ćutite
Stevo, onda si ti najkompetentiji da kazes sa kim si to cetovao a koji su se to koji su tad bili aktivni na sajtu kasnije prikljucili u sizenje pod covicem?
Било је ипак мало више људи, сад видим. Десетак бар, али сам ја запамтио само само троје-четворо аутора, јбг, није било баш скоро. Него, ем не могу да знам ко је од сада активних у ком тренутку открио форум, ем ми не пада на памет да се бавим тиме. Није ми био циљ да прозивам друге, него чисто да себе мало нахвалим, јер сам тад стварно био најактивнији у својој симпатизерској каријери :)
А тема није била ни приближно актвина, али сматрам да то и донекле нормално. Резултати су били очајни, тим катастрофа и могу да разумем људе који нису имали живаца да гледају мучење. Друго, није било много преноса, сваку пету утакмицу си могао да ухватиш на Арени. И треће, састав форума је у то време био доста другачији, тако да спортске теме нису биле толико заступљене и нису се много задржавале на листи активних.
Била би кикс да се није појавио мој слабовиди херој. <3
pa lepo kazi da neces :'(
дангубић ме из утакмице у утакмицу све више придобија, почиње момак да игра. уме да поједе говно још, истина, али овако одока бих рек'о да има бар 60% кад је сам на шуту, што је за јаку рецимо непојмљиво. уме и он кад га крене, ал' да се ломи, пре бих дао дангубићу да шутира него јаки, поштено. може дангубић следеће сезоне са калинићем да попуни тројку глат, без појачања икаквог.
калинића нешто нема, је л' жив?
не волим ове црне минуте које опет имају, ал' 'ајде да се надамо да су стварно само спустили гас, видећемо сад у пиониру са панатинаикосом, кад грцима стварно запиње, колико могу ови наши.
MI AVANGARDA
ONI GOWNO
http://i.imgur.com/8PofdhO.png
Coki prodaje utakmicu sa Panatom kako bismo doveli jako pojacanje za sledecu sezonu.
Muči mi se od količine bezmudosti u ekipi
Hahaha jbt, prisetih se ovoga... Coki ce sve da ih izdrogira.
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/15767/Tvrdim-mec-je-bio-namesten
Saće Ćoki da nadrozira Bobija da se smanji. Ima Rebić da mu jede burek s glave.
http://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2015&mm=04&nav_category=91&nav_id=978345
“Pomešana su mi sećanja na taj period – bilo je lepih trenutaka kao što je osvajanje titule, ali i nekih ružnih kojih ne volim da se prisećam. To je bila izvanredna ekipa – centarski tandem Topić-Topalović, koji su prethodno godinama igrali zajedno u Beočinu. Zatim Vlada Kuzmanović, tada jedan od najtalentovanijih igrača sa ovih prostora Igor Rakočević, Vojkan Benčić, Oliver Popović, Jovo Stanojević... Sjajna ekipa koja je mogla da igra sa svakim i prava je šteta što smo posle te titule napravili katastrofalnu grešku i promenili neke igrače. Umesto Topalovića doveli smo Cvetkovića, otišao je i Benčić, izvršili smo tri promene bez ikakvog rezona i tu je počela silazna putanja. To je učinjeno iz meni i danas nejasnih razloga, kojekakvih interesa i međusobnih usluga“.
Pavićević kaže da su tada u klubu postojale dve zavađene strane, da se najmanje razmišljalo o samoj košarci i da je Zvezdu napustio veoma razočaran.
“Tada je organizacija u klubu bila problematična – postojale su dve struje koje su radile jedna protiv druge i u takvoj situaciji teško je opstati. Teško je tada trener mogao da odlučuje sve. Moj je predlog bio da se dovede Nikola Jestratijević na centraskoj poziciji i spolja Saša Obradović ili Vlado Šćepanović. Rukovodstvo kluba odlučilo se za nešto drugo i žao mi je zbog toga. Posle svega toga sam hteo da odem, rekao sam pokojnoj supruzi: ’Sad je vreme da podnesem ostavku, nema više sreće ovde’. Ali drugačije razmišljaš kada imaš porodicu, pa sam rešio da pokušam. Međutim, bilo je nemoguće raditi između te dve struje, neverovatne spletke su se pravile i otišao sam posle poraza od Cibone u prvoj utakmici. Doći na klupu Zvezde ili Partizana san je za svakog trenera, pogotovo iz malog mesta, i očekivao sam da će sve bolje funkcionisati. Najviše sam bio razočaran time što košarkaško znanje nije odlučivalo apsolutno ništa, već neke potpuno nevažne stvari“, kaže Pavićević i dodaje:
“Žao mi je što je to poslednja Zvezdina titula, ali to je odraz neorganizovanosti koja je vladala u klubu, verovatno sve do ove poslednje dve-tri godine kada je Zvezda stala na noge. Ove sezone blizu je da ponovo osvoji taj trofej“.
Мада треба додати и ово из коментара:
(kako se uzme, 8. april 2015 13:14)
Иначе, занимљиви су и делови о Кини и Финској.