Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Lazić se oporavio od povrede, za koji tim igra na derbiju?
http://alleuroleagueteam.euroleague.net/
repriza kup utakmice, rutincki.
Гажење практично без Марјановића !!!
Сутра они можда без Милутинова ми са одморним Бобијем који ће сигурно да одигра 30+ минута надам се на свом препознатљивом нивоу.
greše svi koji misle da će bobi sutra više da igra
čuva ga radonja za finale
Jeri se igra do 3:0???
Џенкинс можда и најбољи наш играч у последњих месец дана, добро, не рачунајући Марјановића. Калина објаснио. Могло је и раније да се преломи, али ми се свиђа што се нису усрали у ситуацијама у којима је Партизан имао прилику да изједначи/пређе у вођство.
upravo tako deky
џенкинсу треба неко да каже, напише, нацрта, шта год, да више не покушава шутеве са полудистанце јер погоди један од четрес
nie baš tako al' više bi trebalo da ide na ulaz, jak je ko životinja u 90% slučajeva bude 2+1
па боље да иде на улаз против шесторице у рекету него да покуша оно, веће шансе има
Pozz
hehehehe, kolko se ja plašim tripa:
mi cigani se sad ložimo, prskamo ih, vrati konju glavu...
dobijemo i sutra, još više eskaliramo
onda radonja zablista i sjebu nas tri
dakle, ajd da ipak sačekamo
Opusteno buraz, ne postoji sansa da nas dobiju oni 3 pre nego mi njih jos dve. Ono sto nam je najpotrebnije bilo jeste da Djenka krene da firca i to se desava. Sad se ne zavisi od Bobija i Vilijamsa samo, pa ovi ostali pune sa svih strana.
Dobijamo sutra mozda i laganije od ove.
ovo je protiv uroka bilo
jebemo ih lagano
Sutra ih jebemo jos jace igracemo pod manjim pritiskom
Oni sto su pljuvali djenku da odu sada da mu izdrkaju kurac naravno uz lizanje crnackih muda
Kalinina muda ne treba niko da lize, glupo je, treba 4 dana za tako nesto
Komentar na b92...
Posmatrajući, naime, sve klubove s kojima smo igrali minimum dva puta, to jest i kući i na strani, i u EL, Aba ligi i KRK, Partizan je JEDINI tim koji ima više slobodnih bacanja u duelima s nama. I to čitavih 16 u plusu (oni 73, a mi 57)...
Da bih vam predstavio o čemu se radi, to kroz egzaktne brojke izgleda ovako:
EVROLIGA
Zvezda - Galata (66:63)
Zvezda - Neptunas (43:30)
Zvezda - Valensija (40:22)
Zvezda - Olimpijakos (36:31)
Zvezda - Kuća (44:31)
Zvezda - Real (46:21)
ABA LIGA
Zvezda - Levski (27:14)
Zvezda - Cibona (45:42)
Zvezda - Olimpija (36:33)
Zvezda - Mega (31:35)
Zvezda - Zadar (31:27)
Zvezda - Budućnost (47:40)
Zvezda - Solnok (48:36)
Zvezda - Krka (38:25)
Zvezda - Cedevita (57:49)
Zvezda - Partizan (31:42)
KRK
Zvezda - Partizan (26:31)
Zvezda - Mega (21:12)
Deluje pogotovo frapantno da smo u dva meča s Realom u EL imali odnos u bacanjima 46:21, a u dva meča Aba lige s Partizanom 31:42... Dakle, da ponovimo: Partizan je JEDINI evropski klub koji je ove sezone u minimum dve utakmice protiv Zvezde imao više bacanja, računajući i KRK - celih 16 (73:57), a mi smo još pobedili u dva od tri derbija.
Ma namestaju picke al ne vredi jbg za dve klase smo bolji
Sinoc sam imao trip kao da se nismo ni oznojili
P.S. ako puknemo ovu seriju sam cu sebi popusiti kurac od muke hahaha
Brate ne bih da malerišem, ali...
Što se tiče navijanja, a bio sam na mnogo utakmica, doduše, ne baš u poslednjih 8 godina, i mogu da kažem da smo s pravom cigani i to ona čerga najgora koja postoji. Kad smo jači idemo jebemo majku i šišu i golišu, vraćamo konju glavu, gazimo i drmamo, a čim nas malo pritisnu, ko da smo oni ganci najgore vrste koja postoji, tišung teški onaj, znači ne verujem. Pričam ovo jer sam često delio pesnice sa kameruncima (tako smo zvali cigane u mojoj mahali), i uvek je tako bilo. Kad napadaju ide ih 300, razbiješ dvojicu ostali paljba.
Glavni vidi sad brate. Grobari nikad ovo ne bi napisali da su u ovoj sítuaciji.
Zvezda ima oko milion kao nekih registrovanih navijača više od Partizana. E sad, milja fensera, dece, žena i kojekakvih bogalja jer je to popularno. Nešto ko Real u fudbalu. Čim ne ide nema ih nigde. Grobari posle poraza ostaju da pevaju po 20 minuta jbg. Mi to nikad nismo umeli. Kad je basket u pitanju za 2 klase su iznad nas, oni stvarno dolaze da navijaju a naši da se slikaju. Malo sam uprostio al to je suština.
Ovo o košarci pričam. U fudbalu je već druga priča, tu smo tate jer pičkama smeta miris baklje kapiram pa idu po halama ne mešaju se u fudbal Bogu fala.