Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
jesmo govna
al smo naši
JEBI GROBAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
O tome nema rasprave lolo
Kolko sam puta kenjao o ovom navijanju mislim da sam se smucio svima
#instagramhooligans #retricagse #dzempernasuljustajl
To. Svaki drugi u hali je Manča burazer
Сад су они збуњени јер су очекивали да највише играмо на Вилија и Бобија. Боби одиграо 15 минута бувално победа без њега, Вили мало на почетку отварао после ништа значајно. Ђенка товарио Калина товарио. Сад не знају ког пре да затворе.
Данас затварају Калину и Ђенку али Боби игра 30+ минута и да пробају њега затворе напуниће их онда Лазић. РЕШЕЊА НЕМА - ЗВЕЗДА ШАМПИОН
Данас Бобан јебе оштро и жустро Божа Ђумића
крајнике му помера !!!!
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CCnpxxlVAAAlMJ6.mp4
#партизанов_играч_никад_не_би_урадио_ништа_слично #коњушар #намерно_повредио #није_му_ни_руку_пружио #исцурело_око #неферплеј #нисмо_исти
Cekam kraj serije pa kad pobedimo da krenem da polivam onog nesrecnika djumica i ono malo garavo(da se ne sjebem slucajno srce bi mi otkazalo)
Naravno ne bih obisao ni pavlaku, konjsku glavu i ponajvise dula
Jedino teparu mozda ne bih prozivao nije on kriv sto je takav
Kad smo kod tog cekanja kraja serije ja nikad ubedjeniji u titulu nisam bio, ljudi ako ove godine ispusimo ja stvarno ima da odem u selo i da ne dolazim tri meseca ne ne ne ne smem ni da razmisljam o tome
A slepi ih kara sa ovim linkovima pa razbija kako krenu da jedu govna on im doda kecap
Тај рад Пс, исто сам убеђен у титулу, ал не зато што имамо јачи тим него зато што МОРА да им се врати за ону невероватну количину пичкизма и говнарства кад су нас трпали кад нас је Цибона избацила у полуфиналу прошле године, начи једноставно мора. Вратио им се део кад им Нолан Смит утеро курчину са пола терена, ал морамо и ми свој део да одрадимо... Чек да нађем принт
ео га
http://fotkica.com/imgs3/1_174809017_Untitled-1.jpg
https://m.youtube.com/watch?v=AMAfsuq7ITY&feature=youtu.be
jbg covecije ribice..
da ne pricam o hrabrosti ridjokosog sa klip - kad mu se unosi crncuga u lice kulira, al zato kad Cvetkovic udara rukom po lopti reaguje. Sve mi diraj, loptu ne!!!
cele godine serete. onda linkujete postove od jednog dana pisanja po vama. i tako u krug.
inace da bi nam se vratilo za svo pisanje ne znam sta treba da se desi. mozda klub da nam se ugasi? cekaj...
ja sam sutra zbog ovakvih prozivki navijao za cedevitu iako to nikada nisam radio
Sad bih i za fljamurtari i zrinjski navijao kad sam video da oni vise mrze zvezdu nego sto vole partizan
ALI HAJLAJT JE GM-OVO VIDIMO SE U EVROLIGI 2028-E HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MISLIO NA NJIH KAD BUDU PONOVO USLI U EL MOZDA
Џенкинс можда и најбољи наш играч у последњих месец дана
oce da bude neki rucak, proslava, peva ceca na proglasenju "mozda najboljeg igraca u poslednjih mesec dana" ?
Иначе, оно су све постови са ККЦЗ теме, да не буде забуне...
Sad bih i za fljamurtari i zrinjski navijao kad sam video da oni vise mrze zvezdu nego sto vole partizan
Тачно тако.
Stvarno su ceo zivot pickice i onda kad im se desi nesto mimimimi.
Kao razmazeno dete, kada mu zabranis neke stvari...
15ak veceras laganih, bice dosadno.
ruzno litvansko govno dobro je ovaj napisao u naslovu klipa haha
кад им је смит рокно тројку са пола терена осећао сам се у исто време и срећно и сјебано јер су јебени хрвати имали финале у београду
иначе воло бих да црногорчуге прођу у финале, нешто су ми у последње време веће усташе од усташа и огавнији доста
A slepi ih kara sa ovim linkovima pa razbija kako krenu da jedu govna on im doda kecap
hahahha to je to
ovo je objašnjenje koje je falilo