КК Црвена звезда

1. Jao slepi jebi se sad moram da gledam opet a bilo mi neprijatno i prvi put

A taman sam hteo da gledam parove

2. Ja već 10 dana ne mogu da provalim Truća kad piše el se zajebava ili troluje ili je ozbiljan krsta mi

3. Nemam pojma dal troluješ il ne, a i boli me kurac. eo ti snimak pa gledaj

https://youtu.be/P-9DYRwrE6M

Poyy svima, idem da učim integrale :-*

4. i na ovo možeš da ga bacaš opušteno

5. Ja već 10 dana ne mogu da provalim Truća kad piše el se zajebava ili troluje ili je ozbiljan krsta mi

лако је, брт. кад напишем нешто паметно, озбиљан сам. а кад је глупо, зајебавао сам се.

6. Ахахахах ево и на снимку се види...ма није га спрдао за вилицу, шта...хтео да покаже где је изгребан.

7. Realno. Kad pobedite jebali ste Zvezdu kad izgubite jebao vas FMp lolo

8. па, јеботе, да ли сте реални? на 0:38 се види како га је закачио по лицу и овај скаче и после показује да га је огребао.

тај рад, бохоре. :)

9. Inače Slepi je najjači burazer ovde. On ima sve dan te jebo, linkove , strimove, konferencije, slike, klipove sa yt, d3go. Nemam reči

10. Ne seri truc mogao bih da se zakunem da je u tom trenutku rekao "jebem ti mater ja onu" i to pokazao

11. Al sto je dulo reko ovoj radi "aj da vidimo"

#pritisakseuvazduhuoseca

12. Да, Бохоре и ја то приметих.
    Слепи - љубазан је.
    Велики поздрав Слепи, пријатељу драги, само тако наставите млади госодине.

13. Shomy23
    Хахаха не сери Гази, прозивао га за вилицу, тачно се видело. У фазону "е јаднику један, види на шта личиш".

I vi sprdate Duloa za paranoju?

Aj mi samo pokusaj da objasnis kako konkretno mozes nekog da ismevas za krivu vilicu tako sto ces nesto pokazivati rukom,a faca ce ti biti normalna?

jel za kalinica vazi ovaj smajli :/

14. Ja im jos posle prosle tekme reko da cim pocnu da jedu govna slepi im u vidu video klipa doda kecap

15. jebo te je kalinić tvrdo večeras ;/

16. Axaxaxaxaxa Mladi gospodine.
    E Slepi, smem ja random da se kačim na ovaj D3GO tvoj? Tv 1000 i to? A?
    Ako smem jako zahvalan sam ti Gospodine Mladi.

17. Podjednako veliki pozdrav prijateljima Bohoru, Psetu i Šomiju! :-*

Edit: Smeš slobodno, sve dok se držiš smernica iz pevetea.

18. U obe u koje smo pobedili kalinic im uvaljivao tvrd kriv kurac

19. а јебем ли га. можемо да нагађамо, али је реално и једно и друго. човек га огребао, овај скочио да се бије и показује онако руком. мени је логичније да показује да га је огребао кад јесте. тако је било прошле године измишљено и раширено по интернету да је душко рекао судији да "неће жив изаћи". алергичан сам на те спинове.

20. a ko ogreba milutinova?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.