Isprazni Džep

1. Šta i kako nosite sa sobom kada izlazite sa gajbe.

http://crjz.deviantart.com/#/d34vbqi

valjda nije bilo već...

2. Nosim mob (SE c902), sluške, key (komada 3), novčanik (s povlasticu i novce), USB (2GB), nekad žvake...

3. Nosim mob (sgh 3410), zvake obavezno, novcanik, rokovnik, labelo.......

4. ajde ljudi fotke, stop lenjosti :)! ja bih moju okačio ovde da znam kako, umesto toga link.

5. Biće, nemam sad čime da slikam...:)

6. onda ostaješ dužan :).

7. A da mi verujete na reč?
    Papirne maramice,omoti od žvaka(ne bacam smeće po ulici,a kod nas samo u centru grada postoje kante za đubre),"Labello",otpala dugmad,mobilni,štipaljke za kosu i gumice,rukavice.

8. Labello, telefon, žvake, računi iz prodavnica koje skembam....

9. telefon, kljucevi od stana, karta za gradski (vec kucana), neka sitna bedna para i orbit....-.-

10. http://crjz.deviantart.com/#/d37k08k
    evo moje dopunjene verzije, ajde ljudi, nemojte se stideti, devojke/devojčice/žene ok je okačiti i sadržaj torbe. :)

11. Ključevi, mobilni, novčanik sa ličnom, to pod obavezno. A onda i maramice, vlažne maramice, žvake. Uvek zaboravim hemijsku olovku, a često mi zatreba. Do skoro sam nosila i Dinosaursa, ali je crk'o. Pokoj mu duši.

12. spajalice,pola marke,orbit i poništena karta komercijalne linije 33b

13. U pidžami sam :P

14. @crjz
    kolko ti imaš džepove majke ti?
    de ti stane sve ono?

15. Od 5 do 9 na lonama i nekih....hm...5 na jakni, majke mi. ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.