Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
:mašeeeeeeeee:
Mah,mah! :)))
Peki,nema više boranije,sad piče samo pobednici :)
Cao! :)) Da, trka je pocela! :)
:trči:
Jea!Dosta boranije i ostalog zeleniša,sad je tu zna-se koja-ekipa :))
pekky, pekky, pa ne tamo! :)
Našlo modovi sa nama da se igraju... Imaju one svoje zaključane, pa nek se igraju tamo. :)
Zamandaljene iza sedam brava i katanaca :))
Gogo, jesi li ti igrala flamenko nekada? :)) Imam utisak kao da ga je neko pominjao...
Nee,nisam :)
Al' ne znači da neću ako mi se pruži prilika :)
Naučite me, ja znam da igram, ali te pokrete ne'm pojam. :)
Ni ja :)
Ja bih bas volela, mozda na prolece... Bas mi se svidja! I gitara kao pratnja... :))
Ja znam samo da onako vitlam suknjom :))
I da imas pundju! Joj...a tek kastanjete! Vatra! :)))
Eee,slatka sestro,što ne znaš šta valja! :)))
Ja znam samo da onako vitlam suknjom :))
Ti bi kan-kan? Pa to umem i ja. :DD
Cak i ja, mada je davno bilo... :)) Sada mi samo neka crvena boja pred ocima! :))
Idi bre,Peki,pa i u flamenku to rade :))
Za kan-kan mora i špaga da se vežba :)))
Mi smo sada u Spaniji, kakav kan-kan! Toreadori, bikovi... :)))
да ли можете да урадите шпагу као Ван Дам?Ја покушавам стално са вежбама истезања (треба ми да флексибилност за високе ударце) и на крају пробам и шпагу и увек осетим непријатан бол у препонама и наравно не успем............бар још увек за сад.....