Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Inace, ko hoce igre sa starih konzola: http://romhustler.net/.
Nema samo za soni dvojku, u usta ih jebem.
Pošto sumnjam da je to isto zverinje u samom Play Stationu 2, onda je u pitanju loše kodiran emulator :P
Mada je najbolje kodiran, jer realno, osim ako nisi učestvovao u izgradnji softvera za to sranje, ne možeš da napraviš valjan emulator.
U screenfunu su napisali da se razlikuje hardver u soniju i PC-u. Kako soni dosta bolje iskoriscava potencijal komponenti, tako da npr. 128 MB u soniju bolje radi posao od 1 GB u PC-u. Tako nesto.
Igrao sam gta SA i smorio se kad sam došao u školu letenja. Isto tako sam se i u gta VC smorio sa igračkicom helikopterom i bombama. Sad igram 4. dio gta i priča je sranje, a onaj "balkanski" kojim priča glavni junak je očajan. Jako neozbiljno sa njihove strane. Kao da su kucali riječi u gugl translejtu, pa onda kako onaj tamo kaže, tako da ubace u igricu. " Ti si imbecil.", "Ti si idiot.", "Moja kola." Priča mi je bezveze mnogo u 4. dijelu.
Trenutno instaliram Segin(a čiji bih drugi :D) fudbal menadžer. Dugo sam se suzdržavao, ali moram da probam, red bi bio. Čisto da nastavim tradiciju. Nisam još nikada igrao menadžera u funkciji direktora, pa ću sad da probam.