Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Inace, ko hoce igre sa starih konzola: http://romhustler.net/.
Nema samo za soni dvojku, u usta ih jebem.
Pošto sumnjam da je to isto zverinje u samom Play Stationu 2, onda je u pitanju loše kodiran emulator :P
Mada je najbolje kodiran, jer realno, osim ako nisi učestvovao u izgradnji softvera za to sranje, ne možeš da napraviš valjan emulator.
U screenfunu su napisali da se razlikuje hardver u soniju i PC-u. Kako soni dosta bolje iskoriscava potencijal komponenti, tako da npr. 128 MB u soniju bolje radi posao od 1 GB u PC-u. Tako nesto.
Igrao sam gta SA i smorio se kad sam došao u školu letenja. Isto tako sam se i u gta VC smorio sa igračkicom helikopterom i bombama. Sad igram 4. dio gta i priča je sranje, a onaj "balkanski" kojim priča glavni junak je očajan. Jako neozbiljno sa njihove strane. Kao da su kucali riječi u gugl translejtu, pa onda kako onaj tamo kaže, tako da ubace u igricu. " Ti si imbecil.", "Ti si idiot.", "Moja kola." Priča mi je bezveze mnogo u 4. dijelu.
Trenutno instaliram Segin(a čiji bih drugi :D) fudbal menadžer. Dugo sam se suzdržavao, ali moram da probam, red bi bio. Čisto da nastavim tradiciju. Nisam još nikada igrao menadžera u funkciji direktora, pa ću sad da probam.