Automobilizam

1. Pičke, oterali ste Celta sa teme

2. Bazi na kurac mi buljom zgazi

3. Bazzi skurca ne silazzi.

EDIT:

Bravo kralju, vrh snimak.

4. http://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?yyyy=2015&mm=05&nav_id=989138

Bazni model, 318i, sada je opremljen sa trocilindarskim 1.5 litarskim turbo motorom koji proizvodi 136 ks (100 kW) i 220 Nm. Ovaj automobil do stotke stiže za 8,9 s i razvija maksimalnih 210 km/h.

E qq.

5. hahahaahha zamisli imaš trojku sa 130 konja lol

6. sto, sta fali tome? dok nije bucan na autoputu ne smeta slabiji motor ako koristis auto normalno a ne za zajebavanje.

7. BMW trocilindraš. Dovoljno rečeno.

8. A to što je slabiji pa troši više nema veze?

9. rece gtd sto vozi golfa 55ks, ili kolko vec :)

jebote, ako hoces auto za zajebavanje da koristis, ili ti znaci to nesto mnogo, imas model od 300 konja. ako hoces ekonomicni motor a opet neces da vozis fiat pandu imas i to.
    ovaj pokusaj klarksonisanja ti je tupav.

10. Jebem ti sranje cekao sam da ih pijana budaletina raikonen obidje sve

Ali sjajan snimak, prava trka i nadmudrivanje

11. Pišam se u kola kad moja starija 20 dina fazon do 100 stižu pre od novih. Nelol klasičan braćo

12. Pišam se u kola kad moja starija 20 dina fazon do 100 stižu pre od novih

koje kiselo grozdje, kakva logika, ne verujem :)

13. celte
    isti model
    sportski auto
    a novi stiže za 100 sporije nego stari
    đe veza?

14. u kurac jebo vas, lep auto, bmw je, najverovatnije je i taj od 130konja jako dobar, bar jedno 10000 bolji od bilo cega sto ste posedovali, verovatno i vozili.
    a vi sad kao kul klarksoni, vozili sve sto postoji, u garazi stoji ferari i onda sednes u nov bmw i kao uuuu, al slab jebote samo 130 konja, sta je ovo nije bmw :)

15. Nije Celte nego si nub. A vidi i što. To što rade na seriji 3 treba da se radi na seriji 1 koju niko živi i ne priznaje u Bemwee. To ti je ko Mercedes A klase, sve je to samo nije mečka jbg. Al ona nosi 2 cilindra i ima 900 kubika kapiraš. Bmw serije 3 ima drugu namenu jbg.

16. Kelte nemoj biti pajser jebeni, imam i X5. Daj da ozbiljno razgovaramo

17. golfa 55ks

Ovaj motor je rađen zbog penzoza. U slučaju ako im se ukoči noga da stignu da povuku ručnu. Ajoj majko jel realno da postoji ovako slab golf, ima li slabiji?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.