U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
KAD SI MIDŽET ŠIRI NEGO DUŽI HA HA
Bio ođe jedan marsovac M3, 3.2, SMG, savršen, ja ga gledah. Cijenjen tipa 10 hiljada.
ovo meni upu'eno?
Za ema jebenog jako dubok džep treba imati jbg
Kapune, daću ti jedan vrh kalendar pa gledaj u pičke i mjesece. Cijena po dogovoru.
Ne stvarno ovi debili pricaju kako je plivajuci skup brateeee koga boli kurac
Alo bre odbanjavaj rasnog na forumu mrtvo nista se ne desava stricujmo zajedno
A dobro Coa jbg CAra realno nije iz te priče glava pa dođe ovde izlupeta i ode na 3 meseca sa teme. Ok je to jebeš ga. Celt je veći nub jeri obrće krug dođe ovde sa namerom da pecka GTD-a ovaj ga ne jebe 2 posto i kao jbg vi ste ipak Balkanci glupi koji bijete žene a ja Evropejac koji voli baterije i to ne u vibratoru samo nego i u kolima.
NAD RASNIJEM SE VAZDA KOPLJA LOME!
Celt je skrenuo skroz od onog sudara.
neka brate dok se ima uživo ne treba ali sačuvaj možda će mi trebati uskoro
Boho sta mislis koliko puta sam video temu za igrice i pomislio koji debili jbt igraju igrice pa im nisam napisao nista jer ono kapiram svako ima nesto svoje?
Mislim nisam no na ovoj temi nesto aktivan jer se ne lozim preterano na kola kao gtd ili miki ali pre cu skspirati ljide ovde nego tamo ali je poenta da je dosao da kaze kako su ovde debili ali zna sifre za gta lol
A kelt sano tripuje evropeizam
Dodje da se posere po balkanizmu pa se pojavi onaj imbecil valsinarb i pokaze mu da je balkanizirao i on sam
Kelt-diskriminise
Axaxaxaxa a jbg brt
Ima isto ona glava Školjkaboj koji mislim da samo na temi za igrice postuje. To mu je jedina tema na forumu brt. Njega je Olanik maltretirao malo i nije mi bilo svejedno jbg.
Kakav kurac bmw 1,5 idi bre u kurac. 130 konja dovoljno za auto taj ali to je jebena visokoturazna masina nema to da traje ni koliko je garancija jbg motor napregnutiji od kaisa direktora javnog preduzeca
Није фелеричан, врх је, ал већ имам велики курац па оно не бих баш толико да пишам по сиротињи.
Ajd sad ti objasni to Keltari brt.
EKONOMIČNOST ISPRED SVEGA.
CARAAxaxaxaxa a jbg brt
Ima isto ona glava Školjkaboj koji mislim da samo na temi za igrice postuje. To mu je jedina tema na forumu brt. Njega je Olanik maltretirao malo i nije mi bilo svejedno jbg.ARAC
zmam tog lika. Nevitno je to poenta je da je bolje igrati heks nego uporedjivati stila i megana
K O J I K U R A C
O
J
I
K
U
R
A
C
ahahhahah enemi objasnio lagano
A sve stavlja na papir. Takvi su ti Švajcarci. Jedino što će uložit' su falš ratkapne (naravno, poslala rodbina iz Srbije) kad stare popadaju. Šteđelo se na vezicama, jebi ga.
Enemi, uze li felne? Bile jedne vrh, nego zaboravih koji style ono bješe.
GTD ne znam da l sam ti rekao da sam negde pročitao da će BMW u nekom daljem vremenskom periodu da pravi motor od 2.0 fazon koji će da ima 400 konja jeri će da se vrtii do 18 iljada obrtaja. Ko R1 jebena lolo. Reci jbt
ENEMI NEMA ŠTA DA TRAŽI NA TEMI JERI KAD DOĐE JA MU KAŽEM DA JE E46 NAJLOŠIJA TROJKA IKADA I ON ONDA ODE PLAKAJUĆI