Automobilizam

1. E nek smo razjasnili. Imam 2 druga, braća rođena voze baš vake. Jedan vozi E220 2004 a drugi C220 2005 avangard onu ristajling. Zajebavamo ih dupe im pomeramo al to je duga priča nešto drugo sam hteo reći. Ova avangard krca unutra, prevrnuta koža i to veliki dvd al brate E je vožnja ko na vodenom krevetu. Preveliak razlika. Još ovaj pajser na C ima neke felnetine i preširoke gume to je neudobno da te Bog sačuva. Marsovac udobniji od nje krsta mi.

2. "Čak i vlasnici golfa dvojke priznaju koliko je mercedes udoban" - GTD

Još ovaj pajser na C ima neke felnetine i preširoke gume to je neudobno da te Bog sačuva.

Reci mu da džabe radi, i dalje će izgledati ko penzioner. Sa vještačkim zubima i toljagom na zadnjem sicu.

3. Ma da, prcamo ga da tripuje bogataša on peni jer stvarno nije iz te priče. Ovaj što vozi E ima preveliki bol u kurcu šta vozi oće da je da za neki kamion u kompezaciju. Kaže kupiću Astru F karavana jebe mi se.

4. E je udobna baš. I na 18-ice, a ne na balonke. Pravi Mercedes.

Neće ga poslije Astre boljet kurac tako bojim se lolo

5. Ova E mislim da je 2.2 i da ima 150 konja. 6 brzina itd. Preksinoć odem za Čačak sa njom, preko Rudnika jebenog. Oba pravca potrošnja 5.6 ja se oduševio. 2 tone ima majku joj jebem a troši ko upaljač

6. To CDI sig, lako ga nosi motor.
    Ođe ima 211 280CDI presretač. Brz, blizu 200 konja. Jedna trojka GTI mu se kurčila, ali je Mečka uspješno pratila, jebi ga. Mašina. Mogu misliti 320 ili 420.

7. Touran GTI.
    http://2.bp.blogspot.com/-qhrdnerX8Qo/VcX2mIUkQ6I/AAAAAAAAFGI/md5kZbVhbFY/s1600/Volkswagen%2BTouran%2BGTI2.jpg

Valjda prosječnog njemačkog papučara zajebavaju da je penzioner, pa mora nekako uzvratiti udarac. Inače vrh odrađeno.

8. Mečkini 320 su vr motori.

9. Istinu zboriš. I ne samo to, nego je Mercedes kroz istoriju uvijek imao vrh dizele, vjerovatno i najbolje.
    A danas oće DCI posrani. Pi.

10. Nisam vozio nešto duže one novije dizele, ali 290td i 300td iz w210 su mazge prave. E290td sa vozio ujakov karavan, u principu strašno jak auto, a ima ''samo'' 130 ks.

http://i.imgur.com/fZBOG6e.gifv

11. Isto iz okaša 300TD je predobar. I brz dosta.

12. Jebe kevu on, još u sport modu hheheh, a gledam tako matora kola, a fenomenalne automatike su imali.

13. Ma jebo automatik, tad su masu sporiji bili nego manuelac.
    Meni Mečka srećom, iako je ful bila, bijaše manuelac. Ali Pasat zato automatik :(

14. E, pa jbg i 290td i 300td su automatici. Jedino sam E200 cdi sa placa vozio da je bio manuelni, ali i to tih par km.

A realno, jel po tebi bolji W210 ili E39?

15. Vrh su oba auta.
    Razlika je u tome što je BMW auto za vozača da kažem, zabavniji za vožnju. U njemu se osjećaš ka na reli, a u Mercedesa ka u dnevnu sobu. Koji je bolji zavisi od toga što oćeš od auta.

16. E, da imam pare, uzeo bih oba lolo

17. Uzmi novijeg okaša sa panoramom i AMG branike stavi. Jebeš sig kad u grad izađeš.

18. Ma bih ja lololo, nego finansije ne dozvoljavaju. A ovi okaši posle restajlinga su skupi u pičku materinu, E200 Kompressor 4-5 000. Jedino šta je povoljnije je E240, mada on troši mnogo i ne znam što je jeftiniji od ostalih.

19. Sa osiguranja onda. Ne odustaj od principa lolo

20. Pa kad dođem kuću da se kurčim s' merdžu lolo

Pošto ovo baš i nije za kurčenje

http://www.blogauto.de/wp-content/uploads/2011/03/volvo-s40-i-v.jpg

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.