Automobilizam

1. Evo samo za GTD-a! :D

http://s14.postimg.org/o6xscfghr/WP_20150823_19_29_57_Pro.jpg

http://s23.postimg.org/kum43wfnt/WP_20150823_19_30_11_Pro.jpg

Dovezli ovo danas da se radi krilo desno, okacili ga negde, a usput i ova hauba. Moj cale kad ga pomerao nesto po dvoristu, cujem ja trtori nesto lose, pitam ga el lomara neka (jer izgleda do jaja, samo farba losa, ali komplet zdrav, unutra cakum-pakum), kaze on ma treba i auspuh da se zavari, ali idi probaj, videces sta i kako. Sednem ja, krenem, auto vuce ubija, jebe matere najludje, pali gumu kako oces, ubrzava nenormalno, utegnut ekstra, bas mi prijalo da se vozim.

Posle pitam caleta, kaze ima 1.4 multipunct motor iz golfa 3 (koliko sam razumeo) i jos ludje - ja sam ga vozio na plin, nisam ni skontao, nisam video prekidace dole za plin. Da ne poverujes kako ide, sandjama.

Inace, mnogo mi se svidjaju ovi BMW kabrioleti sto ste kacili, vise onaj plavi doduse.

2. Lijep Golf, a i Jelcz vala.
    Mijenjaj Juga za njega dok još nije izašo iz dvorišta!

3. Ma uzeo sam da sredjujem Juga... Ovo nece da prodaju, to je vozilo firme jedne koja ima kamarilo vozila i ono, voze dok se ne raspadne. Sad cu da vratim moj 45 motor u Juga posto sam ga rasturio sad i prepakujem neka sranja, picanim ga, pa kad vratim sve to, pitacu ih da im dam Juga i pare neke za Golfa (jer nisu glupi, sigurno nece da uzmu Juga sa onom lomarom od motora sto sam danas izvadio iz njega, koj me kurac terao da ga stavljam), a ako nece onda cu da prefarbam Juga i teracu ga dok ne odem preko, sto planiram tamo negde pocetkom sled. godine.

4. I kako uvek prepoznas ovog Jeleza majku mu?! :D Ljudi dodju u dvoriste i blenu u njega i ne znaju sta je. :D

5. A dobar je Juguar i plin ima.

Jelcza 100 godina viđeo nijesam. Izumrli skroz. Ne znam u Poljskoj proizvode li ih više. Nema ni onih Škoda starih.

6. Ma do jaja je Jugic. Nisam ga vozio od novembra prosle god. Danas se zavukao u kanal trulez samo na jednom mestu, ispod sedista posto sam ja stoka od 100 kila i izvalio sam valjda kad sam seo pa tu malo trulnulo, ali tipa 2cm kvadratna. :D

7. Bas sam se prijatno iznenadio, mislio sam da cu morati ko zna sta sve da menjam, ali ono, samo gornje drzace motora (700 din) i manzetne do tockova (400 din), sve ostalo je super. Da napasujem petostepeni menjac na 45 sa ovog 55 sto sam izvadio, da vratim sve to unutra, eventualno da ofarbam i Jugic kao nov.

8. baci sve sa se be igraj igraj sve do jutra bas te briga sta ce biti su tra!!

9. zec jase kozu
    zmija tuce kera

10. Ja se dosta razumem u automobile

11. Očekujemo da će za sljedeći swap biti spreman Kalibrin 2.0 turbo.

12. Опасно сам преложен на оног баура, видећу ових дана да се исцимам и да га погледам

13. Slepi ako neko woli bnjm wolim ja al ta kola nisu ništa spec da znash

14. Meni je do jaja onaj zuti...

15. Čudi me što žuti nema tablice BG*LIMUN.
    A super je, što jes jes.

16. Бохоре зашто мрзиш баура? Ауто је јединствен и раритет, верујем да му цена временом само може ићи горе.

Притом стварно може шминка да изгледа када се још мало среди. Да се убаци кожа - без свих других пиздарија изгледао би префул

17. Moćan je ovaj baur i sad, da jebe oca. Još kožne kadice i top.

Kako fejlova Mercedes sa onim GLE. Vozi se već jedan ovuda. X6, samo još ružniji.

18. Šibicar ih prekrije ceradom i pogađaj koji je koji, sve bi pare izgubio :D

Koliko im se kreće cijena, ko je skuplji?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.