Automobilizam

1. Crveni je ružniji.

2. Rasni pravo besjedi, ka i uvijek.

3. Evo GLE 250D od 52 hiljade. Klot.

4. шта може да буде кадету Д, трокира при гасу, када је на леру и кад се суво даје гас нема проблема
    мислим да је 1,3 има плин

5. елто стопосто?

6. ne. ali prvo to proveri jer je vrlo verovatno a jeftino je i lako se menja

7. каже чоек вози на бензин

8. Svećice, kapa, ruka. Svašta moze biti

9. Struju prvo vidi.

10. јбг знам и сам да може свашта и шта бити, реко ако неко има искуства са конкретним моделом и честим проблемима. Хвала у сваком случају позз свако добро

11. Kako se snalazite za gume? Jel kupujete nove, 4 komada ili kombinujete 2 nove, 2 stare? Jel kupujete po prodavnicama ili vam valja komsa iz njemacke? Kako se snalazite za obucu vaseg ljubimca?
    Razmisljam da bacim vece felne na auto, ali kada bih kupovao nove gume, 4 komada, trebao bih da pljunem oko 300e, i to za neki prosek, ne bas one socijalne. Kodza mamuimjebem..

12. Protektirane tubules

13. Budu nekad akcije 3+1 gratis i tako. Ne znam pošto su u Srbiju, ali vjerujem da su u BiH jeftinije.
    Naljevane nemoj na malo auto.
    Hifly HF805 je jeftina, a fina guma. Ne znam po kiši kakva je.

14. Opel šteka čitaj razvodna kapa

Gume samo novo OPA BATO IMA SE MOŽE SEEEE

Ja sam kupio nove 4 ljetnje, ove zimske su protekt i dobre su vala još.

15. Nove naravno, svake druge sezone.

16. Nepotrebno si se uzrujal

17. Ju ju ju, koja najludja seljacka izjava. Pa meni treba zabraniti telefon i internet kad sam pijan jtzm. Goreg seljaka od sebe, kad sam pijan, odavno nisam video...

18. M je M
    Ja te razumem.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.