Automobilizam

1. Haha sta ga razumes ushicen je bio kao da je terao spejs satl dok mu ksenija pajcin pusi kurac a arkan ga pitas stas da popijes miki

2. Eto kakvo ushićenje dvojka sa trojkinim motorom izaziva.

3. U pravu je pseto. Stas jebiga, probudilo neki seljacki gen u meni.

4. To onaj crni M, sa neke od prošlih strana?

5. Da, da. Ma ono, jutros sam se izbedacio jer onk, ne volim da vozim pijan nikad, ali ovo sam imao priliku da vozim sinoc i verovatno za 30 godina kad bude pristupacan hahah

6. Nema. Lik ciji je auto kaze da pretura 300 i ono, verujem mu, ali mene je najbrze 200 vozio do sada. Ja sinoc zbog murije nisam smeo na neki ludji pravac da izadjem pa sam ga vozao po komsiluku. Do 130 sam terao jer nisam imao gde, mada mi nije bitna brzina koliko mi je bilo ubrzanje interesantno. Stisnem kocnicu, munem gas u patos, on digne statijaznam na 4000 obrtaje i kad pustis kocnicu kao iz pracke da izleces. :) Isto mi bilo zao sto nisam mogao negde slobodnije da ga vozim i da lepo vozim sa samaraljkama, a ovako samo automatik sam se vozao. U svakom slucaju, do jaja je osecaj kad te ulepi u sediste.

7. Definitivno sam odlučio da kupim ACER laptop.

8. E svaka ti čast. Samo što je neki azijatski tibetski, pa ništa ne valja.

9. Alo debilu nemoj da te ubijem bre ynash ti ko san ja a????

10. http://www.vrelegume.rs/vesti1/kojim-automobilskim-markama-su-kupci-zadovoljni-a-kojim-ne-istrazivanje/
    Evo Lexus prestigao Mercedes. Linkoln me iznenadi, nijesam očekivao ovo ni od Infinitija.

11. Lexus ajde, cak i Dzeremi pricao da im je usluga neverovatna, ali po cemu Linkoln i Akura majkumujebem? Akura sportske modele uglavnom voze nakurceni klinci koji ih budze prejebeno i na kraju ispadnu govnjivi, a ostale modele voze penzioneri. Linkoln voze 'Murikanci koji brze od 100 na sat nisu vozili nikad, voze ih do kantri kluba uglavnom i gengsta reperi koji na njih potrpaju milion cola felne i spuste ih da kace pod. Kako ti ljudi mogu da sude o usluzi pojedinih kompanija?

Ja bih to ovako:

- misljenje jednog gospodina koji kupi novu S klasu >>> 10 ovih koji kupe ovo ostalo.

12. Linkoln voze 'Murikanci koji brze od 100 na sat nisu vozili nikad

a reci kad im je na autoputu ograničenje 65-70 milja na sat (valjda nekih 105-110 km/h).

13. Linkoln je tu jer je istraživanje američko.
    Akura je meni moćna baš. Premium Honda, kvalitetnija, udobnija itd.

Viđeh neđe ovog Lexusa.
    http://dzag5wgsqu6mr.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/07/Solar-flare-RC-F-e1406104483622.jpg
    Jedina mana je što je pretežak, pa ga M4 izjebe samo tako.

14. Ma ne kazem ja da su kola losa, bas naprotiv, Akura sto ima one sportske modele, predobri su,a cena nije prevelika (druga stvar sto smo mi klosari). Linkoln je sinonim za komfor, ali kazem na ciljane potrosace.

15. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cf/2003-2004_Lincoln_Navigator_--_04-22-2010.jpg

Ja bi' ovo da provozam bar jednom u zivotu. Sedeo sam u jednom, kao svemirski brod, bas je ogroman, a izgraviran 180 km/h, lolo. :D Tezak ka tucak.

16. A mani, dnevna soba. :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.