Automobilizam

1. A, jbg, imaju jake cene za delove.

Pazi moj kum šta je radio, ima par mušterija koji imaju onog buljavog skorpija.

http://www.swva.co.uk/wp-content/uploads/2015/01/Scorpio-1.jpg

uzeo za 800-900 eura stranca, ispravnog i sve to (dosta je i udoban pravo da kažem), ja mislim da je na delove uzeo skoro 2000e. Samo kožni enterijer je prodao liku za 500 eura. Motor 300-400, menjač je isto bio skup nešto, za farove je isto dobio dobru kintu lolo

2. Sprdaš li se to, pa porediš ovo i Fijata?

Odakle ti to da Fijat ima skupe djelove? Stotine rastavih, a još ne primjetih. Nije to luksuzno auto, nego skroz druga krajnost.
    Ovaj Bravo u djelove ti je otprilike papiri + 200-300 eura. Ako oćeš da ga dvije godine prodaješ možda i 400.

3. Gledao po nekim forumima, kenjaju kao hauba 200 eura, vrata 100-150, vrata gepeka 200 i sl. Msm ono, za opela je duplo jeftinije bilo.

4. Taman tako kad makneš jednu nulu.

5. Devedesetosme 200 eura koštala hauba nije.

6. Te cijene su za moju mečku a ne za fijata, kakvih stotina eura za haubu kad ne vrijedi on čitav toliko?

Vozi, leti, dobar, jes ružan al dobar (u fijatovim okvirima dobar, ipak je to fijat)

7. 10 eura ti je polovna.

ĆUNINGUJ GA, BRATE!

8. Jel dobar izbor Opel Korsa B za prvo auto?

9. Uzmi nešto moćnije, tipa BMW ili trojku GTI.

10. Pa ne bih bas, korsa mi se bas svidja, mozda bi se rastegao i za C model... Samo sam trazio savet nekog ko vozi ili je vozio korsu.

11. Vozio sma ja korsu al onu matoru, 1.5d, leti mamu joj jebem.

12. A jednom sam išao do Trebinja fijestom, 400+ kilometara, stigo čak i živ.
    Dobo auto.

13. Sviđa mi se sto dosta malo trosi pa cu moci dosta da se vozim, a i svidja mi se. Drug ima korsu C al ona je oko 5000.

14. Solidne su ti Korse, proveri limariju, proveri čukanja pošto ih isto često voze početnici (msm na oštećenja od vožnje po gradu, neuspelih parkiranja i sl.). U Korsi B su najbolji benzinci. ne znam koji si motor planirao. Video sam dosta pohvala za 1.2.

15. E hvala, cuo sam i ja da imaju problem sa limarijom ovi stariji od 98-99... I ja uzimam da bi se ucio pa cu vrv posle da uzmem C ili D verziju ili golf 4 +

16. Znaš kako, pogledaj i neku Astru F ili G, ne znam za koju kintu gledaš. Isto su ti ok kola, manje više ista frka sa limarijom, samo što su bolji za vožnju, prostraniji, udobniji, a i biće ti lakše posle da pređeš u veći auto. Meni je prvi auto bila Vektra A dizel i fino sam se sprdao njome.

17. A sto znam, nije to za nase puteve. Bolje nemoj.

18. Уградим му цитроенову хидраулику, па га часком подигнем.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.