Taj V70 stari (ili 850) sam se ja mislio da uzmem i da ga koristim posle u Srbiji kao radno vozilo (pošto ne može da se registruje), za po selu i tako hehe. Ili neki W210 karavan i sl. Ako već ne mogu da nađem auto koji mogu i posle da registrujem.
ako kupujes nov, dobar je posao, bar po onom sto sam cuo. ali izgubice dosta od cene za 6-7 god... mada generalno svaki ce. racunaj da kad kupis nov, momenta kad izadjes iz auto placa u minusu si nekih 30% vrednosti auta :)
To se podrazumeva ali za 6-7 god ko ziv ko mrtav a imam garanciju + nov + lep auto..mozda je ne bih ni prodavao..
Jednostavno sam potegao tu pricu jer mi je vise muka od krseva za par soma evra a koji su stari 10-15 god..
Simo, ako oćeš sirotinjsku majku uzmi dvojku skoro trojku i kukaj za platama.
Ti si viši nivo. Živiš u centar BGD, imaš službena kola, a 10-15 hiljada davaš za neki Hiju...nešto, dok možeš uzeti ///M, kao svaki pravi Crnogorac.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ovaj.
http://www.katalog-automobilu.cz/files/automobily/st1/5465/800x600_cs_CZ/1326515600-volvo-v70-i-20-10v-48472.jpg
100 godina može.
Klasičan Volvo.
Taj V70 stari (ili 850) sam se ja mislio da uzmem i da ga koristim posle u Srbiji kao radno vozilo (pošto ne može da se registruje), za po selu i tako hehe. Ili neki W210 karavan i sl. Ako već ne mogu da nađem auto koji mogu i posle da registrujem.
To se podrazumeva ali za 6-7 god ko ziv ko mrtav a imam garanciju + nov + lep auto..mozda je ne bih ni prodavao..
Jednostavno sam potegao tu pricu jer mi je vise muka od krseva za par soma evra a koji su stari 10-15 god..
E konačno da moje uši čuju kako ti se smučila Alfa.
GTD, није ли ово онај што га је Џејмс терао по Африци?
On je vozio 850R, a ovo je V70, mda su jako slična kola. Išli su isti motori i menjači. V70 je prvo bio kao neki restajling 850-ice.
Ovaj mu je fejslift. Kad je Volvo nek je kocka!
Edit:
Evo ti Miki reče.
Pa brate i ta alfa 2001-2002 stara 15 god..ili novo ili nista!
vucicu vrati nam plate :(
Simo, ako oćeš sirotinjsku majku uzmi dvojku skoro trojku i kukaj za platama.
Ti si viši nivo. Živiš u centar BGD, imaš službena kola, a 10-15 hiljada davaš za neki Hiju...nešto, dok možeš uzeti ///M, kao svaki pravi Crnogorac.
sve je istina, mudro zboris, samo sta je ovo brate ///M
Ja bih za te pare gledao 2-3 godine staru Insigniju
Ono prebrzo auto, mora da si ga neđe u Budvu viđeo.
Ili Golfa GTI, logično. Znaš kakva šestica ima ođe. Bruka. Led svjetla, koža naravno...
Za do pijace i posla već imaš.
Ja bih uzeo Škodu neku, bez zajebancije.
Hvala prijatelju, pozdrav!
lol danas ćale kupio zastavu 128, 390 jevrića
Svaka čast, vrhunsko auto prije svega.
al su ga klepili po ušima za cenu..
101>128
A ŠTO IMA OD OPREMEE?
Šrafciger u oknu prozora da spreči padanje i karton na grilu prednje maske lolo
Pun rezervoar hiljadustoinešto km. Pasat.
Što je sad, Puntaši?