Automobilizam

1. Bato moj, džip koji je aerodinamičan ko kutija cipela kad je neko šutne.

2. већи је овде комплекс да се вози бембара најклоттара са ручним дизањем прозора и са мотором пребедним него комплекс да се вози крштен ауто са крштеном коњажом

3. Tuljan, sledeci put sortiram vozila po broju konjskih snaga pa daće bog da završim sa nekim Džon Dirom

4. Ako bi ti za te pare vozio stariji i jaci automobil, ne bi svako i to je to.

Rekoh li ti ja Celte da bi svak?

5. Лукић
    Skočko tvoj Ml uopste ne možeš za primer uzeti jer je to Džip jbg. Diferencijali, prenos itd
    Marsovac ide egal sa Čirokijem Laredom 4.0 benz verovao ili ne. Jače od 200 konja ima ja mislim

Koji je motor beše u tvom e36?

6. Da je 2.0 šestak ne bi ga video nigde.

7. Kakva se kocka 325 prodavala, ža mi što ne kupih.

8. I ne buniš se, a isto ima 116 ks + što ovaj novi ima više obrtnog momenta xD

Mada naravno, nije to jedini koji se prodaje, samo kažem da za neke osnovne stvari je sasvim dovoljna snaga.

9. Pa reko sam ja duzme lagano ako je ozbiljan.

10. dobardan dobri ljudi, šta mislite o ovom vozilu, razmišljam se da ga uzmem?!
    https://home.mobile.de/VALENZANO-AUTOMOBILE#des_222007040

11. Odličan auto. Uzimaj

12. Ima više obrtnog, ali benzin je benzin!

13. Радјард Куплунг

Reci nam prvo nešto više o sebi

14. Pu govno majku mu jebem treba zapalit nije fau ve golf dvica

15. Zna se što je klasa.

16. САМО ГОЛФ ШЕС ЈБГ

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.