Automobilizam

1. U top 2 auta sig!

2. још са озбиљним моћором и са озбиљном опремом и пишам рађу уста совом бембаром

3. Žene će te voljeti ka nikad prije.

4. већ ме воле неодољив неумољив сам чак и у полу 1.4 тди (ди црвено)

5. Jeste li vi ikad seli u lošiji auto od mercedesa, bmw, golfa, audija?

Ja bih vas sve majstore vožnje stavio u Yuga 45 koji je stariji od vas bar za godinu i rek'o provozaj se u avgustu u špic u Beogradu a da ti ne prokuva, e to je umeće.

Ne kažem da ja to mogu raditi, niti sam ikad vozio Yuga, al' vi brate pričate o vožnji u pravim automobilima.

Ja kad sam se učio da vozim kola, normalno na kršu, jer ćale te tako uči da voziš, crknu mi svetla u toku vožnje po mraku, otkažu mi kočnice, izgori mu struja u vožnji, prokuva na -10, ne radi mu obrtaljka kao ni ona za rezervoar, ostao sam bez goriva milion puta jer ne izračunam dobro, a isto toliko puta sam došao na pumpu i nije moglo da stane više od 200 dinara, i još milion sranja. To je vožnja, kad ne znaš kad će i zašto govno da crkne, a ne to, upališ i teraj i znaš da ćeš stići, nekad mi prosto nedostaje ta neizvesnost u vožnji, al' onda se setim da nemam više 17 godina.

6. брате ми овде не ћаскамо о колима која коштају као оброк у мекдоналдсу

7. Ja bih vas sve majstore vožnje stavio u Yuga 45 koji je stariji od vas bar za godinu i rek'o provozaj se u avgustu u špic u Beogradu a da ti ne prokuva, e to je umeće.

Ja bih sve vas državne špijune poslao malo u Severnu Koreju, pa da lepo ručno tražite dosijea u tonama abecedno poređane hartije, a ne ovako pederski, tastaturom u računar

To je vožnja, kad ne znaš kad će i zašto govno da crkne, a ne to, upališ i teraj i znaš da ćeš stići

to nije vožnja, to su problemi sirotinje koja vozi retardirana vozila sklepana u kragujevačkoj fabrici

8. lol zato čoek gleda da kupi auto od 5000 pa da mu se ne gasi na svakom semaforu

9. Zaboravio si da zimi moraš stavljati karton naprijed da se makar malo ugriješ i da šarafcigerom držiš prozor.

Imo ja takvog samuraja, akao ga od 16. godine dok ga nisam slomio.

10. Mislim, sve ovo tvoje što si naveo i još jedno 30 drugih.

11. Onaj sa kožnim sicevima?

12. Što je Čule vozio, nije ni čudo što za njega nema lošeg auta iks de.

13. Uf u Severnu Koreju. Lol.

Vidim raspravljate se o brzini auta, a realno 70% vremena vozite u zoni ograničenja, brzina vam ne igra ulogu, ajde da vi imate legitimaciju kao ja pa da možeš da divljaš po putevima a da ti saobraćajci ne smeju ništa, pa da razumem loženje na brzinu, ovako ne vidim logiku da kupite auto zbog brzine a da ga ne vozite koliko može da razvije. Dobro, mene ne loži toliko brzina, zbog toga sam verovatno zaljubljen u vožnju vozovima.

14. A znaš li rošule da voziš?

15. Znam da vozim bicikl, automobil, traktor(nisam dugoo vozio), kombi (vozio par puta), motor, gliser (al' nemam dozvolu za to, a ni svoj gliser da bih češće vozio). Ne znam trotinet, skejt, rolere, rošule, kombajn, kamion, avion.

16. GTD
    Onaj sa kožnim sicevima?

Rekaro matera

17. nervira me koža kad se ugrije na suncu pa moram da sjednem, tačnije boli me i pecka, hoću da vrištim
    zato preferiram kožna, ali sa brušenom kožom sredina, okolo obična koža
    ili opšte, bez kože

18. Xaxaxa, sirotinji ni koža ne prija xd.
    Koža + polukadice rulz!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.