Petrol ima najkvalitetnije gorivo u BiH i tamo i sipam za 1.48.
Znam da je kvalitetno jer je moj bošista radio testove na tom gorivu i zadovoljava standarde za dizne na mom autu (koji su poprilični jer pumpaju nekih mnogo kuraca bari šta znam). Nije htio da uzima auto u popravku 2 puta jer nisam imao zadovoljavajuće gorivo xD
Da ga jebem, ja jesam vozač ali se ne razumem toliko u tematiku. Onaj moj mrtvi Pežo 206 ima 1.1 motor i stalno točim na NIS-ovim pumpama i nikad mi potrošnja ne prelazi pet litara. E sad jebem li ga da li to ima veze sa tim što je kubikaža na nivou Tomosa jer kao što rekoh iako sam vozač, ne razumem se posebno u tu tematiku.
Hahaha idi Radjare u kurac, pa nema razloga da lažem. Vozim kurčić od 1100 kubika, kad krenem autoputem na onu uzbrdicu pre Bubanj potoka moram da ga zalećem već od Mostarske petlje da bi izvukao, gde će taj da proguta više od pet litara.
Evo benzin pao ispod eura konačno.
http://s30.postimg.org/3vv6b0c4h/sfrj.jpg
Lepo si ga sredio, svaka čast hehhe
Mada nemoj baš u bosnu i hrvatsku sa njime xD
ispod eura?
Kod nas mjesecima 1.48 maraka dizlo, očekujemo poskupljenje iz dana u dan
1,35КМ на Петрићу
Los vam kvlt tog goriva kod nas evro i nesto utata uta ta
Petrol ima najkvalitetnije gorivo u BiH i tamo i sipam za 1.48.
Znam da je kvalitetno jer je moj bošista radio testove na tom gorivu i zadovoljava standarde za dizne na mom autu (koji su poprilični jer pumpaju nekih mnogo kuraca bari šta znam). Nije htio da uzima auto u popravku 2 puta jer nisam imao zadovoljavajuće gorivo xD
Brt skecujem kao nase gorivo je skuplje pa je bolje a meni kao drago sto je skuplje jer je zato bolje xd
Petrol i u Crnu Goru ima, najbolje gorivo ubjedljivo. 84 centa dizel, benzin 98.
A najjači ovi Petrići, Neškovići itd. lol.
I skontao sam da je OMV tj. sadašnji Gazprom najveće govno poslije Nešković pumpi.
Brčko gas ima dobro gorivo isto.
Al džabe gorivo dobro ako neaš 2000 konjskih snaga.
Nešković je jeftin
Što Nešković loš Skočko? Meni je ovaj Nis petrol govno što se benzina tiče
Nis kod nas preloš je. njihovoh Benzina 15 troši mater im jebem u pičku
Da ga jebem, ja jesam vozač ali se ne razumem toliko u tematiku. Onaj moj mrtvi Pežo 206 ima 1.1 motor i stalno točim na NIS-ovim pumpama i nikad mi potrošnja ne prelazi pet litara. E sad jebem li ga da li to ima veze sa tim što je kubikaža na nivou Tomosa jer kao što rekoh iako sam vozač, ne razumem se posebno u tu tematiku.
Taj monopoint će toliko da troši šta god mu radio
eeh, što je dobro kad čovek ubedi sebe da mu auto troši ispod pet litara, dobri gonzo xD
Hahaha što je najgore troši
Hahaha idi Radjare u kurac, pa nema razloga da lažem. Vozim kurčić od 1100 kubika, kad krenem autoputem na onu uzbrdicu pre Bubanj potoka moram da ga zalećem već od Mostarske petlje da bi izvukao, gde će taj da proguta više od pet litara.