Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
+ osim sporckse vožnje manuelni u Pasata 6 brzina ima, automatik 5!
Pa ti si lud jbt hahaha
znam boxor da znaci, isto tako znam da jedes govna i mislis da bolje vozis nego sto vozis, ako se spasavas kocenjem u trecu.
Bole me kurac za vrstu menjaca, moji Tesla P85D i Konigseg Regera ni nemaju menjac :D
A jbt hahaha ti si lud
ko vozi automatik jebem li ga u usta
takvi su đinđića ubili, bio bmw automatik
šta vam je automatik koji kurac? sam ide auto?
Sranje su i automatik i Djindjic
imaš pvt Radj vezano za automatik
Kelte da bi sa 100 sisao na 0 treba ti nekih 60-70m pa mozes obicnom formulom koju smo ucili u osnovnoj iz fizike da izracunas da li imas te 3 sekunde potrebne za tu radnju ili ne. Eto da malo konsultujemo nauku i teoriju posto praksi ne verujes
Jednom sam i ja kočio motorom a isto imam automatiku.
Štaš sad, a? Nemoguće, jel?
Ma ne Celt ako ti ne možeš ne može niko šta hahaha
а како би то генерално функционисало? кад видиш иза кривине колону, пребациш брзо у трећу, па после кочиш или кренеш у исто време да кочиш и да пребацујеш у трећу?
U isto vreme
Skocimise jel tiptronik?
ово друго, кочиш и пребацујеш у трећу, мада нико нормалан не претиче из пете јбг
па има смисла онда. мада зашто не би и неки добар аутоматик радио исту ствар и то још боље?
Poenta je da oba menjaca imaju prednosti i mane i svako moze da iznese prednosti onog koji preferira jedino kelt jede govna
Evó Celt će ti objasniti on koči motorom :-D