Automobilizam

1. Pa da si procitao moj post o kocenju i vremenskim intervalima video bi da neces ni sa jednim kolima

2. Moguće, ali svakako, nije isto kočenje na jugu ili na volvou s80 ili bmw e60....

3. E jbg ne mogu opet da kucam

4. a i drugačije su im kočnice Miki

5. оне шупљикаве боље коче чуо сам, то сад масовно код нас у Швајцарској.

6. a i drugačije su im kočnice Miki

a znam, jugić ima doboše, a ovi imaju ventilirane diskove

7. Ljudi samo da vam kažem da mi se žena gušila od smeha i skoro prevremeno porodila kad sam joj pokazao jučerašnje postove oko zamene automobila i činjenice da je bolji vozač od mene. Suze su joj pošle.
    Što se tiče priče sa poslednjih par strana oko automatika i manuelca, za vožnju po gradu sa svim ovim gužvama koje će u budućnosti biti samo još veće, automatik je majka. Oko toga valjda možemo da se složimo.
    Doduše mislim da mu je to najverovatnije jedna od retkih prednosti u odnosu na manuelac. Ali opet, šta pa ja koji kurac znam, mene žena vozi lolo

8. Pitaj ženu šta ona misli koji menjač je bolji. Sigurno se bolje razume.

9. pa ako ona vozi, a ti pored nje sjediš, i tebi i njoj je zgodnije ako je automatik :D

10. Pitaj ženu šta ona misli koji menjač je bolji. Sigurno se bolje razume.

Čule ona voli malo da ga da po gasu i mnogo puta je rekla da u životu ne bi vozila automatik, jedino možda ako se seti ovoga dole što je spomenuo Makaronac

pa ako ona vozi, a ti pored nje sjediš, i tebi i njoj je zgodnije ako je automatik :D

11. Moguće, ali svakako, nije isto kočenje na jugu ili na volvou s80 ili bmw e60....

A što, ovi drugi će ukočit do 50?

Makaronac, aj napiši "oj lovačke" pls.

12. I kad diskovi zarđaju obavezno brusilicom malo i utopiti ih u neku mast.

13. GTD, od tebe možemo očekivati da kažeš kako su doboši bolji jer su na golfu i ljepše izgleda kad ih prefarbaš u crveno.

14. Ne, ipak jači diskovi, vazda te za 2sec u mjesto ukopaju.

15. Gonzo, koliko ti žena ima godina? Znam neku likušu koja ima isto razmišljanje, ima 22 godine.

EDIT:
    Isto vozi muža, al' ne znam je l' trudna. Nisam je video 5-6 meseci.

16. Ma jok Čule, moja je starija, puni 29 u julu. Nemoj me pogrešno razumeti, ne divlja ona kada vozi već jednostavno voli bržu vožnju, ali samo onda kad može. Nema trip da divlja po gradu, seče, uleće u makaze i slično.

17. Pa to da se ti ne plasis xd

18. Ahaha može biti pseto, nisam nikad razmišljao na taj način.

19. Дискови закон, ал богами, после година вожње аута с добошима још увек се навикавам да не морам о кочењу да мислим 200 метара пред раскрсницом

20. sa dobošima operem auto pa posle pranja se zalećem na pravcu i kočim naglo, malo da ih proradim brate

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.