Automobilizam

  1. време прелепо је штета немати кабријолет

  2. Kapune zapamti onaj audi xd

  3. Au, sve ti jebem...

  4. Kako ih stub sjeba, nekom bi se želudac prevrnuo da vidi ovo.

  5. a sto je brat na motoru stao i pomaze doktorima da izvade ovog suvozaca
    potpuno nebitan lik jos se raspravlja nesto sa njima lol

  6. morbidno, jbg.

    nego gledam unutrasnjost tesle 3 i oni bukvalno planiraju sve dugmice u autu da zamene jednim centralnim ekranom, do granice da selektujes rikverc i rucnu, kolko mi se cini.

    ako uspeju da proguraju to, bukvalno ce svi da se nakace na tu ideju, jer drasticno spusta cenu kokpita ili kako vec da nazovem... i to ne samo sto nema dugmica, nego generalno, olaksava kontrolni sistem, razvlacenje kablova, kontrolu kvaliteta i generalno sve.

    nisam siguran sta da mislim o tome, svidja mi se pristup, onako tehnicki gledano, jos sa modelom S se vidi da im je plan da pojednostave auto maksimalno mehanicki a da prebace kontrolu u softver, vidi se da je dugorocni cilj da pojeftine relativno kvalitetni automobil do granice da udare konkurenciju ne BMW-u nego Fiatu jebenom... sa druge strane jebem li ga :)

  7. ladno ce da se dodje na to da spuste cenu da menjas auto jer softver poceo presporo da radi, cini mi se.

  8. A Rusija jbg. Na 200 nagaziš i eto...

  9. Ja ne znam, fino mi je kad ima neđe ekrančić. Ali sigurnije je sig po statistici napipati dugme no skretati pogled itd. Zato sad i HUD forsiraju.
    Najgrđi mi je displej u Megana. Da je manji ljepše bi bilo. Da je veći, opet bi ljepše bilo.

  10. jebem li ga, to sa displejom npr... imam kazaljku za brzinu i kazaljku za obrtaje, a u sredini ima ekrancic gde mozes da selektujes stagaznam, da ti pokazuje potrosnju, kurac-palac. meni to 99% vremena setovano da pokazuje brzinu, i maltene sam se odvikao da gledam kazaljku. cenim da kad imas opciju i za drugo, da nema neke razlike.

    dugmici... moze vecina da se zameni sa par na volanu, ali vidim oni nisu ni to stavili pa sam skoro 100% siguran da ce glasovnim komandama da se menjaju stanice, koristi navigacija i sve ostalo u 3.

  11. Na volan muzika top. Na konzolu klima, grijanje siceva, ESP i 4 žmigavca zbog 5min do trafike i pišaj po sirotinji
    I za radio se i najviše koriste. Sig ti se vrti i ono dugme za isključivanje kad pojačavaš i smanjuješ, a ja volim da je ono vazda okrenuto na sredinu, pa eto još jedna prednost komandi na volan xdd

  12. Je li realno da Tesla ima ovoliko prostora unutra a nijesu se dosjetili da ugrade pepeljaru? :(

  13. Na volan muzika top. Na konzolu klima, grijanje siceva, ESP i 4 žmigavca zbog 5min do trafike i pišaj po sirotinji
    I za radio se i najviše koriste. Sig ti se vrti i ono dugme za isključivanje kad pojačavaš i smanjuješ, a ja volim da je ono vazda okrenuto na sredinu, pa eto još jedna prednost komandi na volan xdd

    Bmw E39 i dalje top auto hehehehe. Ima sve šta treba.

    Edit: plus ima i neku (malu) pepeljaru.

  14. u auto se ne puši

  15. To vi što poludite kad vam se puši mislite.

  16. A ozb ima auta što nemaju pepeljare ni uz doplatu (bar ja tako mislim, još uvijek nadajući se da sam u velikoj zabludi), a većinom one čaše...

  17. kakva glupost da ne stave pepeljaru..

  18. Ih glasovne komande. Jos da gugl dovrsi ono samovozece auto i sav merak da ubiju. Sledeci stepen je proglasiti staklo prevazidjenim i nabiti putnicima VR naocare.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.