Automobilizam

  1. Samo konobarica fali <3

  2. Ma koji će mi kurac. Sam bi pio, sipao i vozio

  3. dobar bmw, das auto

  4. Pa ni ne služi konobarica da ti sipa iks de.

  5. Das auto nedoder najveći.
    YEBANJE
    http://images.car.bauercdn.com/pagefiles/11509/13mercedesgle.jpg

    Kupe isto moćan, ali grdan :(

  6. Jebo te život kakav bendžo...

    Znam da je ćaletov drugar iz Beča imao 725 tds, prejebana oprema neka, kad se vraćao ovde, nije mogao da ga uveze, još ga nije prežalio, a kaže da ne može ovde da nađe neki u normalnom stanju. Uzeo lik e46, al nije to to.

  7. E jbg...
    Ali 38-ica samo benz!

  8. Gtd, Marsovac kad ugasim klima se čuje kao kasetofon da mota kasetu, nekih 30 sekundi i stane. Oduvek to tako al nikako da te pitam. Šta radi, ravnja temperaturu, otvara klapne?
    A X5 mi blokirao pozadi svetla za maglu. Sija 40 metara oće ljudi da oslepe. A nenormalno jake sijalice. Nema grešku nema ništa kae drug da je senzor isprljao se neki, rešivo je. E jebem ga sada

  9. Vjerovatno čuješ onaj ventilator mali što je u klimi, tj. iza one blende, "u tabli". Radi neko vrijeme i poslije gašenja.
    Za X5 ne znam, da nije relej...

  10. је л' може неко да ми објасни зашто је ово овако јефтино: http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7662894/mercedes-benz-c-220-sportedition ?
    или није? у чему је фора?

  11. zato sto je preso 400 000+ i ima namestenu kilometrazu

  12. pri cemu to nije nista strasno za ovaj auto, a ovo sto je cena registracije 600€ za 150 konja, ne auto te velicine je proseravanje.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.