Automobilizam

1. Bato imam farbara koji mi duguje toliko novca, da mi neće za života ofarbati i ispeglati, tako da me za taj deo zabole. :)

Suze na oči naviru. Axaxaxaxaxaxaxaxaxax.

2. Pa dobro, mala je to para, preko slika teško da se šta može reći. Pogledaj auto uživo sa majstorom, provozaj ga i ako bude dobar kupi. Povedi čovjeka koji se razumije i u mehaniku. Uz nekoliko limarijskih prepravki, trebalo bi da izgleda ko čaša.

P.S. Uzmi normalne felne.

3. Tek za mesec dana ću imati kintu. Ko zna šta se još pojavi do tad...

4. Gledaš li još šta osim BMW-a?

5. Slabo. Mene to kad uvati, dok se ne ispoštujem, ne pušta :)

6. Ma biraj srcem :)

7. Upravo to. Kad vozim, pravim priličnu kilometražu, i kad moram da vozim auto koji me ne usrećuje, umorim se ko da sam džakove nosio.

8. Који је најбољи сајт о аутомобилизму код нас и на глобалном нивоу? Онако да лепо изгледа, има вести и пизде материне?

9. Погледај доле десно, имаш "прочитај утиске", па ти прочитај. А мош мало и да изгуглаш, има тих форума пун курац. Додуше свако фура неку своју причу, ал оно, шта знам, можда ти нешто од тога и помогне.

10. Фала Енеми, ладно нисам сконтао овај део са утисцима.

Оће ћале да купује нешто а воли Пежо човек шташ, ја му каем узми боље њемачко ауто јер је то право ауто а он оће Француза јебо га Жак Ширак да га нејебо.

11. Ne diraj mi žopea, zna ćale nije lud..

Samo da uzme HDi motor recimo 307 1.6 ili 2.0 i bogte veselio..

Ja vozim 206 1.4 HDi karavan i nema boljeg auta a troši 3.8

12. Он оће 206 1.4 ал ја каем "Љубо боктејебо то бре слабо како ја да возим пичке 200 на сат у тој котарици?!". И убеђује он мене да овај стари 405 тди мање троши од овог 307 хди, а петица тежа једно двеста кила боктејебо. Нема, ако оће Пежоа дузме овог што сам окачио, свиђа ми се боја, лепо ми иде уз шуљу неку што имам.

13. Evo pošto kupuje auto koje ja imam da ti kažem..

206 je auto žiška, nemoj te da za zavara to što je 1.4 i stvarno ima neverovatno ubzranje. Ja i stari smo se u početku krstili kad ti ideš 4tom uzbrdo i pretičeš tamo neke golfove.. Neverovatno koliko je brzo auto za tako mal motor.

2.0 HDi sam vozio nekih 4 meseca kad sam slupao ovaj gore :D (tetak ga popravljao pa nam dao svoje).. I mogu ti reći da kad budem kupovao sledeće auto to će biti pežo 307 2.0 HDi.. Jede asfalt koliko je brz.. I mislio sam da je to zver dok nije došao ujak sa svojom isto tako 307com i 2.0 motorom. Onda sam tek skontao šta znači kad imaš više konja autu.. Ne sećam se al bila je ogormna razlika. Pa ako budeš kupovao 307 obrati pažnju na snagu-kilovate ako oces da grize asfalt, a ovi slabiji manje trose al nisu puno ni slabiji :)

Uglavnom redovan servis, kvalitetno gorivo i ne brini se.. Jedino su imali problem sa nekim FAP filetrima koji se moraju menjati cesto i kostaju dosta, al sam nešto načuo da su i za to rešili problem, al ne znam kako.

14. Па обично су 66 киловата, тј. 90 коња. Толико има и овај 405 што иам, само што је 1.9, ние лош уопште, добро убрзава с обзиром да има 23 године и ћеро сам га до 140. Е ако је овај 307 лакши ићи ће још брже. Начи убедићу ћалета да узме 307, мисим да није нека велика разлика у цени.

15. Evo sad sam našao za ovaj tvoj žope od 90 KS i nema fap filter tako da te boli kurac da daješ 300 400 maraka na to svake godine.

16. fap filter

Полако, не разумем се ја баш толико у аута џаџаџа

17. Ma to je nešto što imaju pojedini Peugeoti i Citroeni, kao neki hvatač nečistoća...
    Da smo neka normalna zemlja mi bi dobijali jeftiniju registraciju jer koristimo ta zelena auta koja manje zagadjuju, al to će biti u limburgu..

Uglavnom je skupo ko sam djavo, a i ti neki aditivi koji se koriste da se postojeći filter očisti su go kurac jer ništa ne uradi a i oni su skupi isto..

Uglavno uzimaj Peugeota i boli te kurac :)