Automobilizam

1. Gtd ja sutra idem da kupim ovog BMW-a jebeš mi sve

2. Ovaj je fin, + ima aluminijumske ćopavce pozadi, a sudeći po opisu, prodaje ga seljak.

Apsolutno se slažem

Valjda bez, ne verujem da ovo može ispod deset litara plina.

Pa nek troši i 12-13, to je opet kao 6 litara benzina. Kad mu malo odvrneš plin i kad je isparivač dobro uštelovan, ide ko na benzin. Moja lančia dedra 2,0 je na plin išla 200 ko iz pičke, a BMW 5 i više.

3. KUPIM KURAC KAD JE AUTO STRANAC!!! ŠTO ME JEBEŠ DECXKO?

4. Nije skupa ova bembara.

5. Има ли шта класичније за ове просторе од мерцедеса 190, животног сна сваког циге, а вала и доброг дела југоносталгичара.

6. Boxer
    KUPIM KURAC KAD JE AUTO STRANAC!!! ŠTO ME JEBEŠ DECXKO?

E to je maleni problemčić, al glavni razlog za nekupovinu je ova gej boja, nema veze što je stranac.

@L@ki
    Misliš W124?

7. Mercedes 190 je za one koji nemaju potrebu za malo adrenalina u krvi. Ne racunam 190e 2.3-16 ili 2.5-16.

8. Koji mali problem koj kurac kad ne mož da ga registruješ. Tero bi ja trulu višnju bole me kurac

9. Moram jos jedan vic, jebiga.

Fića ne uspeva da zakoči na crvenom svetlu i svom silinom udari
    u zadnji kraj najnovijeg BMW-a serije 7, koji stoji na raskrsnici.
    Na displeju komandne table BMW-a pojavljuje se upit:
    "Found new hardware. Install?"

10. Ova petica vredi svaki evro.

11. Ako imaš povlasticu, kupuj stranca :)

12. Pa da to je maleni nevažan problemčić, ne mora se registrovat. Glavna stvar je što nema radiJo :)

@nesss
    A ovi? http://www.polovniautomobili.com/oglas3710803/bmw_316_perfekcija_nov/

13. Bohore kupuj brate, imam ja strani sošpa. Nego krem enterijer... ne valja to.

14. Pa Elek ti imaš, bole te jajo :( Voziš Italijane za smešne pare

15. Какви сте ђиђани што оћете само бембаре да фурате... Тим трицама 99 00 годиште фали неки курац, то је тек сада увежено а сигурно је прешло пола милијона у њемачкој, узећеш је овде нашминкану пуну адитива распашће се ауто после месец дана. То су сада најпопуларнији аути код нас уз Алфе 147, огласа их пун курац

Што нико неће лепо Ланчиу Делта ХФ Интеграле,можда и најбољи ауто за рели свих времена
    http://www.polovniautomobili.com/oglas2842439/lancia_delta_hf_turbo_int_look/

16. Zato sto nije Integrale. :)

17. Pa onako, ima tu i tamo rđe. Teško je ovako ocijeniti da li je lupan preko slika i kako je odrađen. Ne znam šta će mu različiti branici i folija, ko da krije nešta. Ima 1600 kubika, vjerovatno će više trošiti ako ga stiskaš, nego 2.0. Ako ti to ne smeta i ako ti je auto u blizini skokni jedan dan sa majstorom.

18. Bato imam farbara koji mi duguje toliko novca, da mi neće za života ofarbati i ispeglati, tako da me za taj deo zabole. :)
    Ako neko ima vozilo da mu se nešto odradi,možemo se dogovarati. On radi, ja naplaćujem. Biće povoljnije, a za rad garantujem. Čovek 25 godina to radi i ima ruku u pičku materinu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.