Prijava

Па шири их мало
:генерални спонзор скеча: Сканди хумор:

Da skoro, sem što mu je motor crk'o. Šta misliš, dal bi mogao da se ubudži onaj 2.6E što je išao u 100 c4?

To mu je jedina mana, ali za ove pare dobar je kakav god da je.
Ne znam što bi neko V6 i to slabiji ubacivao pored Poršeovog. Neki jači turbo redni možda, ali je i trenutni 2.5 vjerovatno ok za početak.

Tero sam danas Toyotinog Landkruzera mislim da je 2001 čini mi se 3.0 dizela. Uopšte nije loša stvarčica

Dobar je on, Prado ili V8?

4 klipa al neko čudno ubrizgavanje ima

GTD
To mu je jedina mana, ali za ove pare dobar je kakav god da je.
Ne znam što bi neko V6 i to slabiji ubacivao pored Poršeovog. Neki jači turbo redni možda, ali je i trenutni 2.5 vjerovatno ok za početak.

Ja poršeov motor skoro nisam video da neko nudi da prodaje (sem u švedskoj par komada, preskupih), a ovaj 2.6 nudi lik ovde za 200 eura. A u Švedskoj može da se nabavi za 200-400 eura motor iz volvoa 850, 2.3 T5 od 225 ks, to bi već bilo fino, ako nema original motora za njega.

Poršeov će sig biti u krš stanju da se nađe neđe + atest, pa je vjerovatno najbolje ovaj da se radi jbg.

Strašno, a gle ovog averidž pančevačkog vozača.

http://www.kurir.rs/vesti/beograd/video-nekoga-je-mogao-da-ubije-vozi-suprotnom-trakom-na-obilaznici-pupinovog-mosta-clanak-2314271

Al stvarno em ne znaju, em im se jebe za pravila. Meni crnjak bio prošli put, jbt, od Halmstada do Beograda nijedan prekršaj jači nisam video, uđem u Pančevo, na manje od 2 km od kuće, lik prolazi kroz crveno sa sve onim umobolnim pogledom iz malog mozga, specifičnog za pančevce.

Lol, nije mi jasno kako je dospio uopšte tamo. I još je svakog trena mogao preći preko ivičnjaka i vratiti se.

Ja prođoh pola Evrope, sve top i na 2km od kuće me zaustavlja lik i kaže da mora folije da mi skida :(

Pa ne ume govedo ni to. Realno, stresnije je 18 km po Pančevu da se vozi, nego 1888 km po Evropi.

A dobro, nijeste valjda najgori u Srb xd.
To stresiranje je najgrđe. Ili kad sjednu pored tebe pa viču "pazi, pazi". Alo, druže, koji ti je kurac, nek i ostali paze malo. Ljudi puknu od nervoze, a sjede na suvozačev sic, zamisli kad voze kako je xaxa

Tuga brate, tuga. I jesu najgori u Srbiji, msm faktički više nisam pančevac, zadnje 2 prijave mesta boravka su bili u Halmstadu i sad u Beogradu hue hue hue. I jesu najgori, jbt, sve što rade im je tako usrano kao i vožnja. A ovo ko se vozi pored mene ili ne komentarišu (drugari, drugarice itd), ćale i keva komentarišu ostale vozače u fazonu ''ovi sve luđi i sve manje znaju da voze''. Ćale 27-28 godina taksiranja ima iza sebe ima i idu mu na kurac svi zajedno.

Ali imate Borkovića.
Ruma nema ništa, a tegle stalno.

Hehehhe Duca SNS bot xd, dobar je on, samo mi ide na kurac što se gura u ovu lokalnu samoupravu.