Automobilizam

1. Nešto sam pričao sa kolegom, on kupio pre desetak dana novi I30.

Pošto je i on dobio novi Polo službeni, ja pitao da uporedi.

Brate, I30 je klasa iznad Pola, veći i sve, u osnovnoj opremi imaš sve ful skoro, lepši je realno i ono najbitnije košta 11.500e. Polo je oko 13-14 hiljada.

A ako i30 uporedimo sa istom klasom tj golfom 7, jeftiniji je 5-6 hiljada evra jbt.

Izgleda da je i30 odličan odnos cena i kvaliteta.

2. Sedmica sije ne znam sta ti zamisljas
    Jel se zove i30 zato sto ima 1,3 kubika?

3. Jedno je ugrađena oprema, a drugo je kvalitet.

4. Jel se zove i30 zato sto ima 1,3 kubika?

5. Sedmica šije, al košta 20 hiljada evra a i30 11.5 hiljada.

6. 20 hiljada - 11,5 hiljada = 5,6 hiljada

7. Sedmica klot dizel na akciju bila 15 hiljada. Oprema nikakva, klot ima 4 podizača, multimediju veliku, auto hold, digitalnu klimu i to.
    Samo bih uzeo koža-xenon-highline, pa tako za 12 hiljada neku šesticu koja zadovoljava te uslove.

8. Jbt kolko skuplji dizel.

9. 1.6TDI klot samo bio na akciju tad.

Golf jes bolji 100 puta jbg, ali je Hjundai omogućio sirotinji da dođe jeftino do dosta lima, umjesto da piša po njima. Zato ih ne volim.

10. Znam coveka koji je platio 50k taj ide za 4s do 100. A estetika...ko setjer.
    #Sojkic is proud

11. "Ako me jednog dana ubije brzina ,nemojte plakati, jer ja sam se tad smijao" - Tilmo i kolega mu

12. Haha, ja samo kažem da za 11k evra dobiješ stvarno dobar auto.

A i Polo novi unutra je kvaliterniji, da ne pričam o sedmici. A kad smo kod brzine, prošli polo što smo imali 2009god, 1.4 tdi na 3 hiljade obrtaja je išao 120km/h. Ovaj novi što sad vozimo, isto 1.4 tdi na 3 hiljade obrtaja ide skoro 170km/h. Baš velika razlika.

13. Da, ide 170km/h,ali u kojoj brzini ;)

14. U petoj naravno :)

15. I30 govno plasticno. Burazer moj uzeo novog

16. A Tilmo ga poredi sa sedmicom hahaha
    Gospodin

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.