Automobilizam

1. Ne tdi, 1.4 htp, benzinjara.

2. Ja cu da jurim 1.4 16 v on ima 4 cilindra i ako mogu da navatam 1.9 tdi, ali ili su preskupi ili su retki

3. Mora biti u arhivi policije podataka o prošlim vlasnicima. A prethodno je registrovao ovaj na koga se vodi ili ima punomoć od njega. Kad kupuješ praviš ugovor sa njim, jedan primjerak će isto u MUP završiti.

4. Kad nešto razmislim, kome nije bitna brzina i startnost toliko, završi 1.9sdi i miran je. Prost motor bez zamajca i ostalih gluposti, valjda ima lanac isto. Održavanje nula i potrošnja nula.

5. Thilmo ja bih najradije 1.9SDI znam da je i vise nego odlican motor.
    Za brzinu neka mi iscupa 120 na autoputu meni taman, necu ja trke voziti.

Ali nekako hocu dvojku, lepsa je od keca, a i novija.
    Da ne gledam godiste uzeo bih golfa IV i miran sam

6. Ne bih da vam rušim sneška al Marsovac je bolje auto od svih tih što ste pobrojali na zadnje 4 strane tipa XD

7. Aj boh brt moj kojo auto bi ti preporucio do 4k jura i max 10 godina star

8. Golfa 5 imaš za te pare jbt

9. A koja je razlika u ceni između 1.4 benz i dizel?

A ako te baš zanima kakav je automobil, milon kolega iz drugih firmi je vozilo tu fabiju sa svakojakim motorima. I to au prelazili po 200-300 hiljada km.

Mogu da ih pitam za utiske.

10. Boh, imam par ljudi koji je vozilo megana, kunu dan kada su ga uzeli, elektronika jebe ne podmazuje.
    A golf V za te pare mi nesto nije bas siguran jbg.

Thilmo svako koga sam pitao za fabiju, a vozio je kaze da auto jebe koliko je dobar.
    Otac ima lika vozio skoro svaki motor fabije, i to vozio onako manijacki i nije ga zajebo.

Fabija ostaje jbg

11. Ok, mada si budala jbg

12. Brt gledam vec poduze vreme kako i sta, fabija mi dodje najbolje u odnosu cene i kvaliteta..

Gledao sam i grande punto i klia i megana i citroena c4 i golfa V.
    Fabija mi dodje taman po svemu

13. Brate
    Golf 5>Megan>C4>Fabija

14. Boh, imam par ljudi koji je vozilo megana, kunu dan kada su ga uzeli, elektronika jebe ne podmazuje.

pazi, ja imam iskustva sa starijim meganom, dizelasem 1.9 ili tako neki kurac. Kupljen 2007. megan 2004. godiste, sportwagon ili kako se bese zove. Ovako, dobra je masina, makar u toj varijanti nije bilo vecih problema sa elektronikom. U sustini ne znam kakvih su problema imali, ali jbg.
    Prodasmo ga pre dva meseca za deo ucesca za novi auto, lolo.

15. Nisam ispratio topic ali sam se ulogovao da podrzim saleta u kupovini skode fabije.

Sto se tice golfa moze petica bela security da pise smekerski auto za cekanje intervenicije iza drveta ali da se spusti toki voki spirala da se vidi lepo i ratkapne da se namontiraju onda je odlican

16. Golf 5>Megan>C4>Fabija

Ovo je uglavnom tacno, zapravo, sve zavisi sta trazis od auta. Ali da, tacno je jbg.

17. Pa gde nije, nzm koji mu kurac da se zalepi za Fabiju

18. Ja prvi put čujem da megani imaju problem sa elektronikom.

Imaju problem sa pumpom, tj ispod 100 konja je delfi pumpa koja je loša i opiljci začepe dizne. Ovi preko 100 konja imaju boš pumpu. I to mislim da važi za 1.5 dci.

A od 2006 god su ispravili sve nedostatke.

Inače odlični motori sem izuzetaka koje navedoh.

19. Megan 1.5 dci troši 4.5 litara prosek jbt
    Nema grešku auto osim što je eto Reno

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.