Automobilizam

1. Oca im očinog lopovskog. Zato iz US i još ako može njihove tablice i top.

2. Pa ne znam šta ti treba za to. Pričao sam ti za onog dedu što vozi 124-u na Američke table. Doterao je neke 1996 i otad je nije registrovao niti vraćao za Ameriku. Kaže nemaju naši terminal da provere da l je registrovana u Americi ili ne

3. Čuo sam tu priču od masu ljudi, ne moraš ni prednju tablicu npr. držati. A i da oćeš da registruješ opet ti je jeftinije nego ođe. Sig ti treba negi papir njihov. Ranije su na Kukova Ostrva registrovali nešto džabe bilo.

4. prelep

praktično mister među golfovima, a i automobilima generalno

5. Baš mu dobro stoje ove rore i crveni doboši.

Inače fabrički odignut i 4x4, sklapao ga Štajer-Puh. Ima i chrome edition, druge felne, bul bar hromiran, bež koža i panorama.

6. E pa momci samo da javim, odlučio sam se za focusa tddi, ovih dana sam pregledao jedno dvajes astri, vectri i reko zajebi, ne mogu više, svakoj sam našao 600e ulaganja u sledeća 2 meseca, znači ili dizne il pumpa ili oba ili zamajac.

7. neces se zajebati

8. Zahvalan je to auto, dobar motor. Meni se samo enterijer ne sviđa sa onom kosom instrument tablom. Ako si taj model odlucio da uzmes.

9. Kad smo kod enterijera, bio kum da gleda neki c4 onaj 2006, model posle onog sa isečenim zadnjim delom.

Ja ruzniji enterijer nisam video, prazno, jeftinu, ma odvratno.

10. I meni je enterijer na mk1 malo diskutabilan al šta da se radi :) iznenadilo me kako je mekan (dobro spram dvojke golfa sve je mekano)

Drugar juce sa c5 zapeo za bankinu, uspeo točak sa sve osovinom da odvoji od auta, voleo bi da znam kako.

11. Automobilizam
    Thilmo, pre 4 minuta

smijesneslike.jpg

12. XD

Brt meni u dvojke obje kožna tabla, znaš kako je mekana.

I ne zajebavajte, Fokus jednu od ljepših tabli na oko ima.

13. Pod mekan mislim na oslanjanje, tabla može da bude kakva oće, ne diram je :D

14. Je l Ford taj dizel?

15. pa napisao covek tdci brt

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.