Automobilizam

  1. љубитељи прецењених немаца стоп

  2. skoro uradjen trap/amortizeri, viljuske, silen blokovi, nosaci motora, servo pumpa, plocice na svim diskovima, ...i jos po nesto

    Ako je ovo istina onda je to sasvim ok za te pare. Jbg neće ti služiti da teraš 100000km godišnje, nego po lokalu 15k top. Vrv troši ulje kao blesav i trula mu je limarija ali poslužiće još dve godine da ga jašeš jako i duže ako ga paziš.

  3. Tooooo Boh <3
    Samara jebe! Upamtite ovaj post.

  4. Dobar auto generalno (kratko vreme sam imao baš sa tim motorom, ali bez plina), dosta troši, servisi mu nisu baš preterano povoljni, stakla i limarija su nezdravo skupi, elektrika ume da zeza, ide kao nevreme, preudoban, do beča sam ga vozio bez frke drži 140-150 km/h, milina je voziti je. Ne kvare se vitalni delovi, ali ona italijanska klasika, useru sa elektrikom. I trap, viljuške itd. dosta brzo odlaze. Dolaze lošijeg kvaliteta + naši putevi.

    Proveri ono standardno da ne dimi, da nema čudnih zvukova u motoru, proveri menjač obavezno, limariju isto, često im korodira zadnji lonac od auspuha, centralnu bravu proveri, ovo što mu je otpala ova vrhuška menjača ide na kurac, teško ćeš naći originalnu, proveri elektriku za podešavanje sedišta, ume da bude skupo dosta.

    I naravno uzmi u obzir da kad je budeš prodavao da će teže ići.

  5. Ajd mi rech 1 valjan razlog što bi uzeo ovu Lančiju?

  6. 1. Neće plakati ako je obavije oko bandere
    2. Neće plakati ako mu je drug obavije oko bandere i rećiće mu "samo opušteno, nema veze"

    A znamo svi kako Marko ima tešku nogu xDD

  7. Imaš klot Fabiu 2001-2 za te pare. Službenu neku. Benzinac 3 klipa, al nemac je nemac. :)

  8. Baš mi pre nedelju dana pričao jedan muzičar iz Aleksinca da je imao lanču ko ovu, samo još 2.4 20v i da mu je to fazon omiljeni auto u životu, kaže da je išla ko nezdrava, evo i miki potrvđuje

  9. "Nijesam ih dugo vozio...
    Ali to me nije spriječilo da upamtim đe im stoji koji dio po stalažama." - Mahatma Gandhi

  10. читао сам искуства људи који су је поседовали, отприлике 2 од 10 кажу како треба бежати од тога, остали свршавају

  11. Baš mi pre nedelju dana pričao jedan muzičar iz Aleksinca da je imao lanču ko ovu, samo još 2.4 20v i da mu je to fazon omiljeni auto u životu, kaže da je išla ko nezdrava, evo i miki potrvđuje

    да није била можда у власништву милке форцан пошто је друг купио то у алексинцу?

  12. E jes se usrećio.

  13. е не знам ићи ћу вечерас до њега

  14. али јесте 2.4 и јесте у алексинцу купио за 1300 е

  15. Brt, ako mu se auto toliko sviđa i ako nije kršina, nema razloga da ga ne uzme. U tom cenovnom rangu mu je važno samo da nije ubijeni dreš do kraja. Ako je dreš ne pomaže mu ni da je mercedes e klase w211, jebavaće ga, pa makar ga platio 10 000 evra. A izbor mu se nenormalno sužava time što neće nemce. Tako da mu ostaje kapa, laguna 1, ksara, ksantia, 306, 406, bravo, brava, marea i tako neka kola, a kapa je klasa iznad svih ovih.

    Ja lično bih za te pare jurio vektru, e36, volvo s40 ili neku mečku da valja, da sam u švedskoj i dalje gledao bih i saab 9-5. A, ovo je njegov izbor.

    Dopada mu se, ima određenih prednosti (u odnosu na kola koja možeš uzeti 1500 eura), ima određenih mana kao i svaki auto koji je punoletan.

  16. mora biti da je uzeo od ovog mog, 11. septembra je napisao na fejsu da je prodao lanču

    mali svet...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.