Automobilizam

1. Rijetke su askone sa 2 vrata, najbolje bi bilo kad bi ih presvuka'. Jedino ti mogu reći đe ih možeš presvući u CG. Aj' nazovi ovog lika i reci da si član OPCS-a. http://www.opelclub.rs/forum/viewtopic.php?f=2380&t=53908

2. Колико знам, и у бившој Југи су се склапале Асконе заједно с Кадетом у тадашњој IDA фабрици код Кикинде, ал само с четир врата, дакле овај наша је оригинал Швабо правио :Д Тако да је размуљиво што је ретка, мада је више од 90% делова компатибилно (механика, електрика и тако то); ништа, фала на савету, пресвлачење ит из

3. Ođe možeš da vidiš đe je tačno proizvedena http://www.vin-decoder.net/ Mislim da su neke radili i u Belgiji.

4. Згодна стварчица, проверићу чим ћале дође с посла

5. Е да, још једно питање: које све процедуре треба да прођем у СУП-у да бих могао да променим боју аута?

6. Moraš zahtjev u SUP-u da uzmeš, za promjenu boje, pa će ti izdati novu saobraćajnu.

7. За који курац служи одјава возила? И морам ли ја да одјављујем возило ако хоћу да га продам у старо гвожђе на кило?

8. Ти, док га не одјавиш, полиција и даље сматра да оно постоји, па ће да те прогањају да га региструјеш; бар ја тако мислим

9. Како могу да ме гањају да га региструјем? Има ту неке казне, порези?

10. Ja mislim da ti odjava ne treba uopšte. Kad sam prije jedno 8-9 godina slupa' Samaru, nijesam ni prijavljivao sudar, ni odjavljivao auto. Onda je bila neregistrovana kod prijatelja 2 godine (i on je ima' Samaru) za djelove i kad je prodavao svoju dao je čovjeku i ovu...
    EDIT:
    Sad su obje presovane.

11. vozio si Samaru? Ladu Samaru? jel imala dupli karburator?

12. Па ја ово и контам да пресујем јер ме смара да се јебем са преносом власништва, папирима и осталим курцима. Ионако немам папире за мотор.

13. ja sam da se pohvalim da cu da dobijem mecku b klasa 2005. godiste besplatno lolo

14. paninaro
    vozio si Samaru? Ladu Samaru? jel imala dupli karburator?

Aha, kupio je kad sam položio vozački i za 3-4 godine je slupa'. Govno neviđeno, stalno me zajebava' mjenjač, kreta' sam iz treće, pa je gonio nekud po Bosni, pa mi oni prerađivali neke pičke materine i fino je radila jedno vrijeme. Onda mi otiša' termostat, nikako da se otvori, imao sam je zapaliti. Onda kupih drugi, al ga otvara' kasno. Kasnije sam skarabudžio da ga ručno otvaram i ručno palim hladnjak, ali se i to pokvarilo poslije pola godine, pa je termostat bio stalno otvoren. Izbacala plavi dim i bila šampion idiotskih kvarova.

15. imao je drug moj, 1600 kubika sa duplim karburatorom, čini mi se, davno je bilo. mnogo je falio.

16. Kako koju ubodeš, Lada je to. Taj moj drug, što sam mu dao moju slupanu je imao 1.5 iz '93 koliko se sjećam i odlično ga je služila.
    EDIT:
    Sad kad pogledam nešta, možda je i moja bila 1500. Originalno je bila 1300, ali prethodni vlasnik je rekao da je ubačio 1600. Imala je 75ks, probaću da nađem saobraćajnu.

17. Мој ћале имо ону прастару Ладу са округлим фаровима, мислим да јој је ознака ВАЗ 2101, то му је био први ауто јер није хтео да чека још који милион старих динара да купи Рено 12 кад је положио. Одлично га је служила, зими никад заглављен није осто, али каже тешко смотати на паркингу и кад пређе 100 не мож да чујеш себе кад вичеш. Једном дао деди да вози и овај слети у канал и искриви фелну; стави он точак од Стојадина, возио је тако неколико година, онда га дао тетки да проба по дворишту, а она од страха промашила педалу, легла на гас, УСПЕЛА ДА РУКАМА ЗГУЖВА ЈЕБЕНИ ВОЛАН а нема је 50 кила с креветом и пролете кроз комшијски бедем од задњег дворишта- бедем пао, ауто се напред погужвао, ћале га после продо у делове, ал је 30 година после тога стојала задња клупа од њега у гаражи по којој сам скакао к'о клинац. Тако да, са тим источноевропским аутима генерално важи правило: како кога потрефи

18. U saobraćajnoj se vodila kao 1600 kubika i 75KS (55KW). U pičku materinu, sreća pa ga se otarosih.

19. Dođoh do logičnog zaključka da je od Nive/Rive/Specijalke motor. Ne sjećam ga se baš pod haubom, davno to bješe. U Samari je trošio 9litara kombinovano.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.