Automobilizam

1. кад будем скупио паре купићу бмв неку петицу или ЛАНЧИЈУ МОЋНУ

2. I evo marko me demantuje opaaaaaa

3. Sad će marko od 405-ice da pravi 407-icu kao ona reklama za pežo 206 gde je od nekog starog onaj indijac pravio novi.

https://www.youtube.com/watch?v=50A9wjJ40Dk

eo je

4. Boh guglaj demantovati jbg xd

5. хахаха комшија миленко обожава јапанце, наговара га да узме нисан блу брд 92. годиште јер је неуништив лол

6. Ako ne bude valjao i bude kiša ili mećava taj dan javi ako ti trebadne smještaj 250e mjesečno.

7. ма ваљаће ваљда јебему матер, ако не буде ваљао идемо на златибор по ЛАНЧИЈУ џДДДДД

8. Haha kol'komje epik ta reklama.

9. Haha kol'komje epik ta reklama.

Hahahahahaha sta??

10. Hahaha ne znam kako sam napisao to.

Do jaja mi je ta reklama, setim se perioda kad je bila aktuelna (imali je na cedeovima as 256 igara xD), i pukne me nostalgija šta li. Eh..

11. Koja reklama jbt koji vam je danas kurac ne razumem nista

12. Da ne mislis na neku pesmu od bijelog dugmeta? Hahaha

13. Hahaha, i ja gledam koja pesma bijelog dugmeta, tamo na ćao tata teti. Al ono, mrzelo me da guglam i gledam.

Miki okačio link yt to je reklama, indijac glumi, dovoljno da nam bude smesno.

14. A to...tu reklamu znam, ok. Sta nas vracas unazad jbg i na kladionica temi se vracas unazad na celzi i manc jbg ako nisi bio tu proslo ti je vreme da komentarises pa zamisli da dodjes sledece nedelje i vracas se unazad kakav je to nacin

15. To dokazujem bonbasu da nisam napredan xDDD

16. Pukne ti guma na 200 i ništa ti se ne desi. Može li to u čemu bez u Golfu 2?

17. Kad se složi Golfara ide se opet na Nurburgring.

Iz najjače
    https://www.youtube.com/watch?v=1sZT8cFRj04

18. pukne ti gume otkine ti pola auta

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.