Automobilizam

1. одличан мост

2. http://cdn.tf.rs/2016/10/26/raskrsnica-test-620x350.jpg

ко има предност? најозбиљније питам, ја нисам сто посто сигуран (мада јесам 99%), а чини ми се да углавном људи које сам питао греше.

3. а ђе да знам кад нема ниједан саобраћајни знак... а и да има не бих знао

4. зелени скреће лево, вероватно ниси приметио. ова друга двојица иду право

5. Aha ok. Onda crveni, plavi pa zeleni

6. Ođe mora neko nekog propuštit.
    A to čini ovaj zeleni, blica crvenom da može da prođe, pa onda zatim ide plavi i zeleni na kraj. Poz.

7. па то би вероватно био тачан одговор, али ако се узме у обзир да зелени блица на раскрсници, што би онда, ваљда, значило да се одриче предности, тј. договорили су се да зелени чека. да само стоје сва тројица, не би нико имао предност, свако има неког са десне стране.

8. тако сам и ја капирао, гтд. а тамо на сајту су погрешно објаснили да је такав редослед на основу правила десне стране. плус још педесет људи у коментарима објашњава зашто је тако.

9. Jebo vas
    Zeleni udje u raskrsnicu do trenutka kad oslobađa traku crvenom a ne udje u traku sivom. Onda prodje crveni pa sivi pa tek zeleni na kraju

10. Ko ima golfa ili neki drugi vw taj ima prednost ja bih rekao. Ili samo ako je nemac, tako bar kontam a neki mora biti, statistika je na mojoj strani.

11. Ovde samo pravilo djesne strane nemaš ti tu šta

12. Da Boh, ali ovo je teorijski ispit. A u teorijskom ispitu svi voze ka pičke.

13. Xaxaxa Baron ljut zbog bahatih vozača.
    Ne znam jesi li znao da Kedija imam, ali ga najmanje ja vozim jbg. Koji lvl je to?

14. xDD

Ne može se živjeti od bahatih vozača njemačkih auta
    http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/017/981/The_Real_Story_Behind_Black_Guy_On_The_Phone_Meme-500x500.jpg
    Kupiću Tamić i sve ću udarati bahate vozače

15. Sta pricate bre

16. Sivi zeleni crveni

17. Da zeleni ne skrece levo isao bi on pa crveni pa sivi ovako zeleni dolazi do linije preglednosti i crveni kurac da prodje jer zeleni mora da pusti sivog pa kad sivi prodje ide zeleni i onda crveni

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.