Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Truce pusi kurac sad si nasao vozacki da polazes
Brate sivi nailazi kad ti još nijesi ušao u raskrsnicu, a ti ne možeš ući u raskrsnicu ako je ne možeš napuštiti nego staješ u nju.
нема везе, дукка, задржавање правца, то правило само важи за аутомобиле који долазе из супротног смера, а не односи се на црвени и зелени (где зелени има предност у односу на црвену).
псето, имаш оваквих раскрсница колико хоћеш без сигнализације. само обриши десни крак тамо и имаш нпр. ову на којој сам имао сличну ситуацију где су двојица ишли лево, а из супротног смера право.
http://i.imgur.com/e3EqxYp.jpg
Brate, u praksi nema razmišljanja, ali ovo su neka pitanja đe dobiješ 2 boda manje kad polažeš, a boli te kurac jer polažeš sa 60/70 tipa.
A ođe stoje sva tri auta van raskrsnice, a zeleni blica crvenom da prođe, jer ovaj ne može od njega po pravilu. Moga je i crveni da blica sivom, onda bi sivi prvi prošao, poslije njega zeleni i crveni na kraj.
Ma sivi je usao u raskrnicu, jasno se vidi
Njega pusta crveni i onda on ide
Evo ovako: ko se u narednih pola sata prijavi za ovu opkladu-ucestvuje. Samo neka napise DAPSETO!
Opklada je sledeca:
-Ko mi od prijavljenih u naredna 3 dana dokaze da nisam u pravu ja mu saljem 500e. Ili ko prvi ako vise njih dokaze.
-Ako niko ne dokaze svi prijavljeni za opkladu da mi posalju po 50e
Ma ok truće, ja bih isto razmišljao kao pseto na pivu, ali kažem ti da sam čitao o ovome pre par dana i koliko se sećam to je bilo zvanično objašnjenje. Odnosno da je konačan odg crveni plavi zeleni
Hahahaha da gtd na testovima nema ulaska u raskrsnicu ali zato ima BLICANJA LOOOL
па просто је, јбг, објаснио је гтд. ти само компликујеш, да зелени стане у раскрсницу и кад црвени види на не може да прође, онда пусти сивог/плавог? то нема сигурно нигде ни у закону ни у правилима, али може да буде тачан одговор, само мора црвени да уступи првенство сивом/плавом. мислим, имаш више тачних решења, али у сваком неко мора да се одрекне првенства, то је оно што гтд тврди.
да, дукка, али није добро објашњење. тј. није новинар добро разумео клип са решењем.
Makaronac i ps su u pravu
па чекај, ако може зелени да уђе у раскрсницу, онда могу и друга двојица да дођу до разделне линије. и онда бибип
http://i.imgur.com/PsyECsz.jpg
Ko pobije moju i Dukinu teoriju dobija 500e sig. A ako se dokaže suprotno mora da oblijepi auto rozom folijom.
Mislim da je pošteno.
Дефинитивно је "сиви" плав.
Zeleni jedini sme da udje u raskrsnicu jer mu niko ne ide sa desne strane. Crveni i sivi/plqvi ne smeju da udju u raskrsnicu sve dok ima kola sa njihovih desnih strana
Vidiš brate da blica, ne može blicati nekome ko već ima prvenstvo u odnosu na njega, nego nekome ko nema da mu ustupi.
I ne može zeleni ulaziti u raksrsnicu kad mora da čeka sivog sa kojim mu se siječe putanja, jer može samo tu da ostane i blokira prolaz, a sivi isto ne može da uđe u raskrsnicu prije nego što propušti crvenog koji već stoji pred nju.
Što znači da neko nekog ođe mora da propušti, to je u ovom slučaju zeleni, a mogli su oni nacrtati da blica i propušta bilo ko od njih.
A da je zeleni ušao do pola u raskrsnicu tako bi i nacrtali i on bi imao pravo, jer pravo ima onaj koji je najprije u raskrsnici.
Mislim da je pošteno.
Da li bi te objasnjenje srpske agencije za bezbednost u saobracaju zadovoljilo?
Hahahahahha DAGTD!
Dovoljno je pogledati podgoricki vremeplov
Svaki dan 20 sudara u crnojgori
Pametnom dovoljan pokazatelj znanja i spretnosti crnogoraca u saobracaju
Aj daj to stručno objašnjenje.