Automobilizam

1. Truce pusi kurac sad si nasao vozacki da polazes

2. Brate sivi nailazi kad ti još nijesi ušao u raskrsnicu, a ti ne možeš ući u raskrsnicu ako je ne možeš napuštiti nego staješ u nju.

3. нема везе, дукка, задржавање правца, то правило само важи за аутомобиле који долазе из супротног смера, а не односи се на црвени и зелени (где зелени има предност у односу на црвену).

псето, имаш оваквих раскрсница колико хоћеш без сигнализације. само обриши десни крак тамо и имаш нпр. ову на којој сам имао сличну ситуацију где су двојица ишли лево, а из супротног смера право.

http://i.imgur.com/e3EqxYp.jpg

4. Brate, u praksi nema razmišljanja, ali ovo su neka pitanja đe dobiješ 2 boda manje kad polažeš, a boli te kurac jer polažeš sa 60/70 tipa.

5. A ođe stoje sva tri auta van raskrsnice, a zeleni blica crvenom da prođe, jer ovaj ne može od njega po pravilu. Moga je i crveni da blica sivom, onda bi sivi prvi prošao, poslije njega zeleni i crveni na kraj.

6. Ma sivi je usao u raskrnicu, jasno se vidi
    Njega pusta crveni i onda on ide

7. Evo ovako: ko se u narednih pola sata prijavi za ovu opkladu-ucestvuje. Samo neka napise DAPSETO!

Opklada je sledeca:

-Ko mi od prijavljenih u naredna 3 dana dokaze da nisam u pravu ja mu saljem 500e. Ili ko prvi ako vise njih dokaze.

-Ako niko ne dokaze svi prijavljeni za opkladu da mi posalju po 50e

8. Ma ok truće, ja bih isto razmišljao kao pseto na pivu, ali kažem ti da sam čitao o ovome pre par dana i koliko se sećam to je bilo zvanično objašnjenje. Odnosno da je konačan odg crveni plavi zeleni

9. Hahahaha da gtd na testovima nema ulaska u raskrsnicu ali zato ima BLICANJA LOOOL

10. Truce pusi kurac sad si nasao vozacki da polazes

па просто је, јбг, објаснио је гтд. ти само компликујеш, да зелени стане у раскрсницу и кад црвени види на не може да прође, онда пусти сивог/плавог? то нема сигурно нигде ни у закону ни у правилима, али може да буде тачан одговор, само мора црвени да уступи првенство сивом/плавом. мислим, имаш више тачних решења, али у сваком неко мора да се одрекне првенства, то је оно што гтд тврди.

да, дукка, али није добро објашњење. тј. није новинар добро разумео клип са решењем.

11. Makaronac i ps su u pravu

12. Hahahaha da gtd na testovima nema ulaska u raskrsnicu ali zato ima BLICANJA LOOOL

па чекај, ако може зелени да уђе у раскрсницу, онда могу и друга двојица да дођу до разделне линије. и онда бибип
    http://i.imgur.com/PsyECsz.jpg

13. Ko pobije moju i Dukinu teoriju dobija 500e sig. A ako se dokaže suprotno mora da oblijepi auto rozom folijom.
    Mislim da je pošteno.

14. Дефинитивно је "сиви" плав.

15. па чекај, ако може зелени да уђе у раскрсницу, онда могу и друга двојица да дођу до разделне линије. и онда бибип

Zeleni jedini sme da udje u raskrsnicu jer mu niko ne ide sa desne strane. Crveni i sivi/plqvi ne smeju da udju u raskrsnicu sve dok ima kola sa njihovih desnih strana

16. Vidiš brate da blica, ne može blicati nekome ko već ima prvenstvo u odnosu na njega, nego nekome ko nema da mu ustupi.
    I ne može zeleni ulaziti u raksrsnicu kad mora da čeka sivog sa kojim mu se siječe putanja, jer može samo tu da ostane i blokira prolaz, a sivi isto ne može da uđe u raskrsnicu prije nego što propušti crvenog koji već stoji pred nju.
    Što znači da neko nekog ođe mora da propušti, to je u ovom slučaju zeleni, a mogli su oni nacrtati da blica i propušta bilo ko od njih.

A da je zeleni ušao do pola u raskrsnicu tako bi i nacrtali i on bi imao pravo, jer pravo ima onaj koji je najprije u raskrsnici.

17. Ko pobije moju i Dukinu teoriju dobija 500e sig. A ako se dokaže suprotno mora da oblijepi auto rozom folijom.
    Mislim da je pošteno.

Da li bi te objasnjenje srpske agencije za bezbednost u saobracaju zadovoljilo?

18. jer pravo ima onaj koji je najprije u raskrsnici.

Hahahahahha DAGTD!

19. Dovoljno je pogledati podgoricki vremeplov
    Svaki dan 20 sudara u crnojgori
    Pametnom dovoljan pokazatelj znanja i spretnosti crnogoraca u saobracaju

20. Aj daj to stručno objašnjenje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.