Automobilizam

1. Da, jer se na slici vidi blicanje

2. Hahaha ali stvarno blica i na slici. Mislim jasno se vidi da je blicanje, jer ova druga dva vozila nemaju svetla uopšte

3. A makse, ne no su trebali nacrtat kako ablender drži.

4. Ja to blicanje ne vidim. Doduse ja nisam video ni migavac da neko nije napisao hahaha

Ako blica onda naravno da je crveni, sivi pa zeleni.

5. Mislim da se zna ko je odnio pobjedu i red je da se ispoštuje.

6. ajmo
    auto pod pratnjom i hitna u raksrsnici
    ko ima prednost
    aj da vas vidim

7. Makaronac ljubazan vozač, nikad se ne gura sig.

8. ево вам решење испод клипа. лепо пише

V tem primeru se v križišču vozniki ravnajo po pravilu srečanja in desnem pravilu.

Zakon o pravilih cestnega prometa pravi sledeče:

»pravilo srečanja« ureja prednostna razmerja med dvema voziloma v prometu in velja, če se njune poti križajo, če sta na istem prednostnem nivoju, in če si pripeljeta iz nasprotnih smeri;

»desno pravilo« ureja prednostna razmerja med dvema voziloma v prometu in velja, če se njune poti križajo, če sta na istem prednostnem nivoju, in če si pripeljeta bočno;

Med voznikoma zelenega Citroen-a in rdečega BMW-ja velja desno pravilo. Med voznikoma rdečega BMW-ja in sivega Citroen-a velja desno pravilo. Med voznikoma sivega Citroen-a in zelenega Citroena-a velja pravilo srečanja.

V tem primeru voznik zelenega Citroena odstopi prednost vozniku rdečega BMW-ja, saj bi v nasprotnem primeru ob vstopu v križišče, zaradi majhnega križišča, onemogočil vožnjo rdečemu vozilu. Prvi zapusti križišče rdeči BMW, drugi zapusti križišče sivi Citroen in kot zadnji zapusti križišče zeleni Citroen.

Več informacij o vozniškem izpitu vseh kategorij in CPP dobite na http://vozniski-izpit.com , lahko pa nam zastavite vprašanje tudi spodaj.

9. Poenta je da je ovo bag (odmah sam napisao da je pitanje za jebanje polagaca) ali i dalje tvrdim da je zeleni, sivi/plavi pa crveni.

10. Jeste stvarno ps, pa pogledaj brate sliku, jasno je označeno da blica, baš su mu izraženija svetla u odnosu na druga dva automoblia

11. Pod pratnjom > hitna

12. Mozda blica da upozori na policiju

13. da gtd
    skontaj ironiju majku im jebem
    vazda sam pizdio na ovo

pripazi na ovo Truć, da se ne zajebeš

14. Ne mozemo znati razlog blicanja

15. Hahaha ali stvarno blica i na slici. Mislim jasno se vidi da je blicanje, jer ova druga dva vozila nemaju svetla uopšte

Druga dva vozila krse ZOBS jer su duzni da svetla za obelezavanje koriste i danju tako da niko tu ne ablenduje. Vidim ovo i nije iz srbije, ovi cesi ili sta su mozda ne moraju da koriste svetla.

16. јој, како бих сад полагао вожњу, уф!

17. pripazi na ovo Truć, da se ne zajebeš

XAXAXAAXAXAXA

18. Blica im da upale svetla

19. Kakvo sad blicanje?
    Elem da ne blíca zeleni jebeni MORA da udje prvi jer nema jedini auto desno pa nije toliko teško

20. Najbitnije ti je hijerarhiju u raskrsnici da znaš i sig si položio. E i znakove.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.