Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
prpa a? :D
Ne gtd
E top.
Makaronac - "bolje plati to" tip ljudi
Tinja i Potpeć su dionice puta na kojima lkapo možeš ići 90 jbt šta je kačio on ovaj video mater mu angloameričku?
Da, ali nepoštovanje znakova iz '52 plaši mladog kosovskog državljanina :(
Poz
http://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?yyyy=2016&mm=11&nav_id=1195434
MAKSIMALNE jebotebog i novinare debile što pišu za još debilniji narod
Jaooooj majku im jebem lopovsku
Skocimise jel ti stigla kazna od one kamere?
Uhvati me radar juče u Kš
20 preko
Da je 21 ćao dozvolo Bohorova
Dodjem u Mld napišu mi kaznu za parkiranje
Nikad, bato, kadna bila ugašena. Al usporim ja sad kad idem gore, šta znam jebem je
A pre nego sam krenuo u Kš stajem na parking izlazim da kupim cigare i jugo plavi isparkirava se i zakači me
Deda 75 godina
Čulo se do Malog Požarevca koliko sam se drao
što se dereš na ljude jebote pa nije ti otkinuo lafet
i mene je prekjuče poljubio u guzicu neki sa novom astrom kod vukovog spomenika na semaforu, valjda nije gledao, šta znam
nisam galamio na njega, jebiga desi se, ima li šta, nema, ajde vozi bato jebeš ga, malo gurni branik da uklopi i eto
definitivno starim
Ćoveče jednosmerna ulica parkirani pod kosinom i on u rikverc i mota kontra jebo te Bog i njuškom po sred mojih vrata. Zapišta alarm ja se vratim i dignem ruke samo on se svrzo ne zna de je. Batalio sam ga kad sam video kako mu baba koja mu je zena drobi na prednjem sedištu
Reko teraj jebo te otac matori samo da te ne vidim
Ej kontra mota umesto da bukvalno na pravo izadje
Pa juče sam puko 500 evra samo što sam se probudio eto krv ti jebem u pičku
Ćoveče jednosmerna ulica parkirani pod kosinom i on u rikverc i mota kontra
PA tablice 99%.
E pitaću te kad budeš imo 75 međede
Nije Bg mrtvi
Ne znam kako mu je palo na pamet tako da mota kontra a trap mu toliko loš da sulja bukvalno
Brt 60 plus godina dozvola da se uzima
Pita me dobro ajde pričaj ga jebem ti mater nemaš ti te pare da platíš
Sam ću da je odnesem i da predam ako vidim da ću da ubijem nekog i da ne vladam sobom