Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Bil ti jebo Dušicu Milojević aj ti meni reci?
Ne mora svima, ima jedan čiča u zgradi kod mene, 82 godine ima, bolje vozi, bolje vidi i ima bolje reflekse od dosta onih koji su i duplo mlađi. A mislim da svakako ima fazon da posle 63 godina dobijaju samo na po 1 godinu produženje.
A ako tako mota, ili nikad nije ni znao da vozi, ili ga je ta baba iznervirala xd.
Je li bre, dokle misli ovaj damir okanovic da sere? On je predsednik NVO a prti se ko da je predsednik drzave, a oni ga prenose po medijima, pogotovu govnjivi B 92. Zelim ovim putem da mu porucim "Pusi kurac majmune!", i skaces na prvo mesto na listi za prebijanje, cim to bude politicki feasible.
Glasali ste, eto vam sad kadar onih za koje ste glasali :D
Skočko, to za kamere, meni su stizali iz Bosne, Italije i slikavali po Austriji i nijesam plaćao, ko ga jebe, nikad problem.
Meni je jednom stiglo tj. nije meni nego direkt u Ministarstvo u Banjaluku, uslikalo me u Novom Sadu na parkingu, službeno auto, u inostranstvu, dal je bila subota il nedelja čak, bez naloga i ikog kurca. Morao platiti jebiga
Bih Skočko. Je l plavuša sada?
Ja sam lud kad me neko udari života mi.
A ođe čim kiša narod zaboravi da vozi jbg.
Jes, i dobra je kao zvono na crkvi gori zemlja
Prvi sneg i kiša koja samo pokupi prašinu pa ja ne znam Bogu plakati
A ovo za vožnju nubova, žena i starijih.
Isto ka što ima kod vas P za početnike (eto ja nikad neću palinjati nekog ko jebeno P drži na auto da brzo vozi i turirati mu na semafor) tako uvesti za ove grupe recimo veliki znak uzvika, da se obrati pažnja, ne svirati im itd. Povećati isto kazne za njih, tipa za telefon, jer ih dodatno uspore, radio mogu imati u autu, jer ga inako gase kako ih ne bi ometao.
Ma bre koji kurcevi kadar, on je isto sto i natasa kandic i sonja biserko, da ga pipnes upalili bi sirene za uzbunu.
Pa pazi, ovo P i jeste predviđeno za sve te, pa čak i neko ko inače dobro vozi može da drži to, ako se loše oseća ili je bolestan pa ga to sprečava da vozi kako valja.
Al dobra ideja, nešto tipa ovoga:
http://cdn1.stuttgarter-zeitung.de/media.media.c1bae3db-481b-4747-bf08-0b015c4cf001.normalized.jpeg
Ako ostane na "može držati" niko ga ni neće držati, jer svak misli da top vozi iako vozi 50 kroz grad držeći čvrsto volan objema rukama.
Ćuti bolje i da drži čvrsto volan sa obe ruke, nego da pređe u suprotnu traku pa da napravi udes. Naročito kod nas gde ima previše izlokanih ulica sa izlokanim šahtama, kad nalete na to, može da cimne volan. I još u kombinaciji ta jedno 70% tehnički neispravnih kola...
Gde ima ta nalepnica da se kupi treba mi nesto
Držiš obje ruke, vidim ja odma xD
I ja sam kad sam dvojku vozio, ali samo kod motanja jačeg, no servo i velike felne jbg.
Skocimise imam pitanje jedno malo indiskretno, jesi cesto u bg-u sada?
Moram obe na ovom seniku u firmi jer vuče u levo kao lud. A na mondeu je jedna sasvim dovoljna.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160309/b0596aa7f327fc77c9c274aded26c0a0.jpg
a na dužoj vožnji po autoputu držim obe na volanu u ovom nekom fazonu, zavisi i kako se osećam, koliko sam umoran itd.
Barone ja ću ti to završiti, znaš kakav štampač imam, ima brat bratu 20 kila u njega.