Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Xaxaxa Tilmo riskantan vozač
Na svadbe ima meze i hrane brate moj, 2-3 litra rakije i poslije si odličan.
Dobro, ne trebam ja da pričam nikome jer su mi uzimali vozačku iz istog razloga, ali sad su kazne u Srbiju jake masu jbg.
EDIT:
Pod rakijom ne mislim na likere Mikijeve xD
Prc, ne pijem ja medovaču, samo je onda pomenuh jer su se na slavili nalivali svi njome. A i smešno zvuči xd.
Pančevo grad đe piju najgej pića xaxaxa
Kad su idioti. Mada su ovi pili sve bukvalno, ne znam kako se ne ispovraćaše od tih kombinacija tipa 3-4 vrste rakije, pivo, vino, vinjak, pelinkovac, bilo i nešto što je smdelo na mastilo, ne znam šta je to. I onda još onaj domaćin iznosi tu medovaču uz fanfare bukvalno onako u fazonu 'vid' kak'a rakija'.
Ovaj taksista mora li u zatvor po novom? Novi lvl na dreger lagano.
Nije još krenuo novi zakon, tokom sledeće godine. Al su ga preterali jebeno, prevelike novčane kazne.
Ne mora u zatvor, ali će da plati prilično i ostaće bez licence.
Da, vidjeo sam ono za novi zakon. I oduzimanje auta.
Bez licence jbg, divlji ce biti...
Dajte neki spisak znakova za učenje
To za oduzimanje automobila preko 2 promila nije bas tačno. Tj oduzimaće automobil ali u slučaju da ti daš svoj automobil nekome ko nema dozvolu a tog uhvate sa preko 2 promila.
Ako vozis svoj auto sa 2 promila nece ti ga oduzimati.
Al recimo po novom zakonu za nepropustanje pesaka kazna ce biti 120 hiljada j t.
Odoh da spavam, poceo sam da pametujem. Xd
Dobar je, nehibrid više.
https://www.youtube.com/watch?v=aoN279l2YuY
izgleda prelepo, al mi nikad nisu bile jasne ti drugi brendovi koji se utrkivaju sa bmw, merc, audi itd i pokusavaju da im budu konkurentni i uzmu deo kolaca, a onda opale cenu koja je ista skoro kao bmw 6...jbg kontam da ce 80% ljudi koji imaju 100k evra pre uzeti bmw 6 kupe za 107k evra nego lexusa za 100k
Zavisi od tržišta, fazon, azijati i ameri će 90% njih pre uzeti leksusa nego evropski premium.
Ode X5 :-(
Kad novi stiže?
Leksus najčešće najpovoljnije auto u klasi tamo i boli ih kurac dosta za dizajn jbg.
Ne znam da l će skoro. Stricu se juče upalila kuća a ja nisam imao nešto keša da mu dam a morao sam da reši šta treba
E jbg baš.