Automobilizam

1. Xaxaxa Tilmo riskantan vozač

2. Na svadbe ima meze i hrane brate moj, 2-3 litra rakije i poslije si odličan.

Dobro, ne trebam ja da pričam nikome jer su mi uzimali vozačku iz istog razloga, ali sad su kazne u Srbiju jake masu jbg.

EDIT:
    Pod rakijom ne mislim na likere Mikijeve xD

3. Prc, ne pijem ja medovaču, samo je onda pomenuh jer su se na slavili nalivali svi njome. A i smešno zvuči xd.

4. Pančevo grad đe piju najgej pića xaxaxa

5. Kad su idioti. Mada su ovi pili sve bukvalno, ne znam kako se ne ispovraćaše od tih kombinacija tipa 3-4 vrste rakije, pivo, vino, vinjak, pelinkovac, bilo i nešto što je smdelo na mastilo, ne znam šta je to. I onda još onaj domaćin iznosi tu medovaču uz fanfare bukvalno onako u fazonu 'vid' kak'a rakija'.

6. Ovaj taksista mora li u zatvor po novom? Novi lvl na dreger lagano.

7. Nije još krenuo novi zakon, tokom sledeće godine. Al su ga preterali jebeno, prevelike novčane kazne.

8. Ne mora u zatvor, ali će da plati prilično i ostaće bez licence.

9. Da, vidjeo sam ono za novi zakon. I oduzimanje auta.
    Bez licence jbg, divlji ce biti...

10. Dajte neki spisak znakova za učenje

11. To za oduzimanje automobila preko 2 promila nije bas tačno. Tj oduzimaće automobil ali u slučaju da ti daš svoj automobil nekome ko nema dozvolu a tog uhvate sa preko 2 promila.

Ako vozis svoj auto sa 2 promila nece ti ga oduzimati.

Al recimo po novom zakonu za nepropustanje pesaka kazna ce biti 120 hiljada j t.

12. Odoh da spavam, poceo sam da pametujem. Xd

13. izgleda prelepo, al mi nikad nisu bile jasne ti drugi brendovi koji se utrkivaju sa bmw, merc, audi itd i pokusavaju da im budu konkurentni i uzmu deo kolaca, a onda opale cenu koja je ista skoro kao bmw 6...jbg kontam da ce 80% ljudi koji imaju 100k evra pre uzeti bmw 6 kupe za 107k evra nego lexusa za 100k

14. Zavisi od tržišta, fazon, azijati i ameri će 90% njih pre uzeti leksusa nego evropski premium.

15. Kad novi stiže?

16. Leksus najčešće najpovoljnije auto u klasi tamo i boli ih kurac dosta za dizajn jbg.

17. Ne znam da l će skoro. Stricu se juče upalila kuća a ja nisam imao nešto keša da mu dam a morao sam da reši šta treba

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.