Stalno se pitatate, i zapitkujete koliko naplaćujete traženje automobila? Pitajte prvo sebe, koliko biste vi naplatili da imate moje znanje? Znate koliko košta gorivo?
zgleda prelepo, al mi nikad nisu bile jasne ti drugi brendovi koji se utrkivaju sa bmw, merc, audi itd i pokusavaju da im budu konkurentni i uzmu deo kolaca, a onda opale cenu koja je ista skoro kao bmw 6...jbg kontam da ce 80% ljudi koji imaju 100k evra pre uzeti bmw 6 kupe za 107k evra nego lexusa za 100k
Brate, leksus jebeni, ne mogu mu ovi pljunuti pod prozor realno, najkvlt auto po svim parametrima.
Ja vozim na plin, boli me kurac za zagađivanje, to trebaju vas sa golfinama jebenim
Ne fali leksusu ništa dobra su i pouzdana kola i imaju oni svoju određenu ciljnu grupu kupaca i vidim da im ok ide.
Znam samo jednog lika da ima leksusa ovde, neko levo jaje u gradskoj upravi koji je utripovao da je aristokrata. Ima neki model što liči na mečku okaša ukrštenog sa hjundaijem i preponosan je. Jedini veći level aristokratskog auta mu je jaguar.
O jebem ti
www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/736924
Sačuvaj bože.... nadam se da ima osiguranje.
Nema na kuću ako to pitaš inače ne bi prodavao kola
E jbg.... nisu ni oni neka naročita osiguracija, žuč propljuješ dok izvučeš pare, al bar izvučeš neki deo.
Hrvati nikakve kazne saobracajne pominjali nijesu.
Poz za eu veliki xD
Njemački kvalitet :D
http://www.b92.net/news/pics/2016/12/24/2061317744585e41e4505ba396159110_v4_big.jpg
Lud sam za b8 Audijem. Sljedeće auto će biti sig.
HAHA CITROEN 14% MA OVO JE NEKA ZAJEBANCIJA!
Jako je tržište oldtajmera xaxaxa
Citrać ima 4% brt.... mada dosta ljudi vozi one C3, C4 i C5 modele. C3 sam primetio da mlađe žene voze, uz 206 im je nekako 'omiljen'.
Na Golfa zavrsena svaka sitnica.
Vec planiram sljedeci projekat xD
BOSANCI, SNALAZITE LI SE SA PAR-NEPAR XAXAXA
Kakav par-nepar?
edit: sad sam video vesti xd
http://image.prntscr.com/image/d9c1fdfd0d6f49d4b53929c9d6087999.png
Najtraženija tablica u Sarajevu???
-Odoh do Sarajeva.
-Ne, ne smiješ danas, neparan ti je zadnji broj na tablice!
Xaxaxa
Tablica mi se završava na T poyy. Mada koji ću kurac u Sarajevu, ali ae.
Aleksandar Todorovic, najboljiauto.com
Želja mi je da vozim mustanga jednog dana.
Dav'o bih pare nekome da sluša šta baljezgam.
Brate, leksus jebeni, ne mogu mu ovi pljunuti pod prozor realno, najkvlt auto po svim parametrima.
Ja vozim na plin, boli me kurac za zagađivanje, to trebaju vas sa golfinama jebenim
Leksus je uspeo da zalici na mercedes, da.
Ne fali leksusu ništa dobra su i pouzdana kola i imaju oni svoju određenu ciljnu grupu kupaca i vidim da im ok ide.
Znam samo jednog lika da ima leksusa ovde, neko levo jaje u gradskoj upravi koji je utripovao da je aristokrata. Ima neki model što liči na mečku okaša ukrštenog sa hjundaijem i preponosan je. Jedini veći level aristokratskog auta mu je jaguar.
https://static.cargurus.com/images/site/2010/03/28/13/03/2004_lexus_gs_300_std-pic-5414785974038936132-1600x1200.jpeg
Ovakav neki. Inače je pre imao subaru legasi.
Realno, kada gledam polovne, uzeo bih leksusa ako je u baš dobrom stanju i sve to, a kao nov jbg, mečka je mečka.